De bygger vidare med kurs i helfoliering

Scandraft ser en kraftig ökning på helfoliering av fordon och tippar att detta kommer fortsätta växa på marknaden. Nu erbjuder de kunder en vidareutbildning i car wrapping.

Scandraft spår att helfoliering av fordon kommer fortsätta växa och bli en allt viktigare del av slutkundens profilering och marknadsföring. I våras höll de en grundutbildning i foliering där deltagarna fick bekanta sig med hantverket och olika Orafolmaterial. Responsen var enligt företaget så pass god att de väljer att köra en vidareutbildning i helfoliering.

–Under våren hade vi steg 1, den var mycket populär och uppskattades av våra deltagare. Vilket gör att vi under hösten erbjuder helfoliering steg 2, den 14-15 november, säger David Skoglund kursledare.

Utbildningen kommer att hållas hos Bra Bil i Göteborg.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Talarna som ska inspirera

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar bjuder titt som tätt på intressanta seminarier som är relevanta för den grafiska branschen och alla besökare. Föredragen bjuder in till en salig blandning av kreativitet, trender, tendenser, teknik och debatt.

Publicerat av: