De bygger vidare med kurs i helfoliering

Scandraft ser en kraftig ökning på helfoliering av fordon och tippar att detta kommer fortsätta växa på marknaden. Nu erbjuder de kunder en vidareutbildning i car wrapping.

Scandraft spår att helfoliering av fordon kommer fortsätta växa och bli en allt viktigare del av slutkundens profilering och marknadsföring. I våras höll de en grundutbildning i foliering där deltagarna fick bekanta sig med hantverket och olika Orafolmaterial. Responsen var enligt företaget så pass god att de väljer att köra en vidareutbildning i helfoliering.

–Under våren hade vi steg 1, den var mycket populär och uppskattades av våra deltagare. Vilket gör att vi under hösten erbjuder helfoliering steg 2, den 14-15 november, säger David Skoglund kursledare.

Utbildningen kommer att hållas hos Bra Bil i Göteborg.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *