De börjar sälja obestruket finpapper

Pappersvarumärket Munken ID, speciellt utvecklat för HP Indigo-pressar, börjar säljas av Addbrand.

Fredrik Thureson, säljare på Addbrand Sweden, visar ett paket av nya Munken ID.

Addbrand gör Munken ID tillgängligt för försäljning via sitt lager. Pappret, som är ett obestruket finpapper, är miljövänligt och tillverkas av Arctic Paper i Munkedal i Sverige.

Munken finns i en mängd olika gramvikter och i fyra olika nyanser; Kristall, Polar, Lynx och Pure. Alla fyra nyanserna finns nu i en ny digital kvalité som är certifierad av HP Indigo, anpassade för alla digitala tryckpressar.

Munken ID säljs av Addbrand Sweden AB. Munken ID kommer till att börja med säljas på den svenska marknaden, men senare även släppas på den norska för att då säljas av Addbrands norska bolag Lyche Konvolutt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Talarna som ska inspirera

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar bjuder titt som tätt på intressanta seminarier som är relevanta för den grafiska branschen och alla besökare. Föredragen bjuder in till en salig blandning av kreativitet, trender, tendenser, teknik och debatt.

Publicerat av: