Debuterar på mässa med stansmaskin

Den roterande stansmaskinen RD-4055DM

Horizon tar i huvudsak med sig två efterbehandlingslösningar till Scanpack i Göteborg.

Efterbehandlingsföretaget Horizon medverkar för första gången på förpackningsmässan Scanpack i Göteborg 23-26 oktober. Med sig har de två produkter för små och medelstora företag.

Horizons nya stans har dubbla magnetcylindrar som ger kortare inställningstider.

Den roterande stansmaskinen RD-4055DM har utvecklats för bearbetning av små och medelstora upplagor – offset eller digitaltryckta – och kännetecknas enligt Horizon av enkel drift och korta omställningstider. Materialet som ska stansas transporteras med registerexakthet till stansenheten och tack vare den elektroniska arkhanteringen kan stansmaskinen effektivt producera flera exemplar av den tryckta produkten.Med Lösningen kan stansa, toppstansa, biga, perforera och prägla – allt i en enda maskin för att göra produkter som förpackningar, presentationsmappar, spelkort, visitkort, etiketter, klistermärken, flygblad i specialdesign med mera.

Den andra lösningen Horizon visar upp är falsningsmaskinen AF-406F som är anpassad för att klara av även de minsta bipacksedlarna i läkemedelsförpackningar. Med den integrerade Score Navigator kan bigningsverktygen nu placeras automatiskt. Omställningstiderna reduceras därmed till ett minimum, speciellt vid komplexa falsningar.

– Vi ser fram emot att presentera våra idéer och tekniker för förpackningsproduktion med livedemonstrationer och diskutera dem med branschbesökarna på plats, säger Paul Jakobson, nordisk försäljningschef för Horizon GmbH.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Talarna som ska inspirera

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar bjuder titt som tätt på intressanta seminarier som är relevanta för den grafiska branschen och alla besökare. Föredragen bjuder in till en salig blandning av kreativitet, trender, tendenser, teknik och debatt.

Publicerat av: