Produktionsskrivare bäst i test

Ricoh Pro C9200 hyllas som en pålitlig produktionsskrivare.

Ricoh kan återigen stoltsera med att ha tagit hem utmärkelser för två av sina produktionslösningar. Det blev klart efter att världens ledande oberoende forskningsinstitut Keypoint intelligence buyers lab sagt sitt.

Produktionsskrivarna Ricoh Pro C9200 och Ricoh Pro C7200x-serien har blivit utsedda till vinnande utskriftsystem av det oberoende forskningsinstitutet Keypoint intelligence buyers lab (BLI). Det blev klart efter en djupgående genomgång utifrån omfattande tekniska kriterier. BLI är världens ledande oberoende testinstitut av både hårdvara och programvara inom dokumentframställning.

Ricoh Pro™ C7200X-serien – digitala tryckpressar för färg med arkmatning.

George Mikolay, chef för kopiering och produktion på Keypoint Intelligence säger i ett uttalande att Ricoh Pro C9200 är ett utmärkt val för den som arbetar med kommersiella tryck på grund av de högkvalitativa och konsekventa resultat de fick under testkörningarna.

– I topp bland Ricoh Pro C7200x-seriens många fördelar är den femte tonerstationen, som inte bara gör det möjligt att skriva ut vitt i ett enda svep utan också med osynligt rött, utöver klar toner, vitt, neongult och neonrosa, adderar han.

Karl Elias på Ricoh Sverige gläds åt utmärkelserna från Buyers lab.

– Vi är självklart väldigt stolta, säger Karl Elias på Ricoh Sverige och fortsätter:
– Det här visar att vi satsar på utveckling så att våra kunder kan tjäna pengar och samtidigt utveckla sina verksamheter. Det här visar att allt arbete vi lägger ner lönar sig.
Karl Elias säger att fördelen med Pro-serien är att maskinerna är flexibla i mediahanteringen.
– Maskinerna i Pro C7200X-serien som kör med fem färger är medieflexibla. De kan producera från det lilla till det stora vilket innebär att kunderna kan göra fler jobb i den egna verksamheten istället för att lägga ut produktionen på andra, säger han och framhåller även Ricoh Pro C9200 för dess produktivitet och smidiga mediehantering.

De båda produktionsskrivarna Ricoh Pro C9200 och Ricoh Pro C7200x följer i sina föregångares fotspår. För två år sedan vann Ricoh Pro™ C9110-serien BLI:s utmärkelse ”Outstanding Mid-to High-Volume Colour Production Device” och Ricoh Pro C7110X-serien tilldelades BLI:s PRO-utmärkelse ”Outstanding Light- to Mid-Volume Colour Production Device”.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *