Åtta färger för stora format

Roland DG:s skrivare med åtta färger riktar sig mot visuell kommunikation i stora format, exempelvis POS-skyltar, bilfoliering och mässgrafik.

Eco-solvent skrivaren VersaEXPRESS RF-640 8 Color med sina åtta färger, ger det största färgomfånget för utomhusmedia i sin klass, enligt Roland DG.

Maskinen är en vidareutveckling av den populära RF-640 dual CMYK-skrivaren. Men förutom de fyra klassiska färgerna har den också bläcken ljus svart, röd, grön och orange för att leverera exakta färger som håller för utomhusbruk. Tilläggen i maskinen ökar möjligheterna att möta kundernas önskan om korrekt återgivning av deras varumärkesfärger, säger Paul Willems, produkt- och affärsutvecklingschef på Roland DG EMEA:

– RF-640 8-färgskrivaren kan skryta med en enastående förmåga att reproducera färger som vanligtvis är svåra att uppnå. Den kan återge upp till 99 procent av Pantone + Solid Coated perfekt.

Paul Willems, produkt- och affärsutvecklingschef bjöd på en demonstration av eco-solvent skrivaren på Fespa-mässan i maj månad.

Enligt Roland DG är skrivaren avsedd för dem som arbetar med POS-skyltar, bilfoliering, mässgrafik och annat som kan dra nytta av färgmöjligheterna i skrivaren. Det går även att producera för inredning, konst och bildreproduktion, oavsett om det handlar om att leverera tryckta produkter till hotellkedjor, museer, gallerier eller kontor.

Skrivaren drivs av ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIAL PLUS RIP för att öka produktivitet, jobb och färghantering.
– Vi har lyssnat på vad som är viktigt för våra användare och har utvecklat denna innovativa lösning för att hjälpa dem att växa och utveckla sin verksamhet. RF-640 8 Color handlar om att göra våra användare mer konkurrenskraftiga och ge dem möjlighet att sticka ut i en alltmer konkurrensutsatt marknad.

Roland DG lanserar också en uppdaterad programvaruversion för sina bläckstråleskrivare och print- och skärlösningar. Det gäller Roland VersaWorks 6 RIP som förbättrats för att öka produktiviteten genom att erbjuda fem utskriftsköer, ett obegränsat antal sparade inställningar för kontinuerliga jobb, klienter och media, så att användarna kan spara inställningar för specifika kundkrav och ladda om tidigare inställningar för återkommande jobb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *