Epson gör tekniskt utbud komplett

PUBLICERAD: 31 oktober 2018
UPPDATERAD: 31 oktober

 

Epson lanserar ytterligare två tekniska skrivare – instegsmodeller som är anpassade för utskrifter inom CAD, GIS och bygg- och konstruktion.

De två nya professionella modellerna på ingångsnivå –24-tums Sure Color SC-T3400 (för skrivbord och golvstående) och 36-tums storformatskrivare Sure Color SC-T5400 (golvstående) – gör Epsons portfölj med tekniska skrivare komplett. Skrivarna är tänkta att tillgodose behoven inom en rad branscher och är avsedda för utskrifter inom CAD, bygg- och konstruktionstekniska ritningar och GIS. Epson framhåller i ett pressmeddelande att de två skrivarmodellerna har hög noggrannhet, detaljrikedom och tillförlitlighet. Egenskaper som ingenjörer och arkitekter bygger sina verksamheter på. Skrivarna är också lämpliga för de som arbetar inom topografi, stadsledning eller studier av territorier. SC-T3400 och SC-T5400 Enligt företagat levererar skrivarna perfekta utskrifter varje gång. Till skrivarna kommer patronerna (110 ml och 350 ml) och Ultrachrome XD2 bläck i fyra färger som är smuts- och vattenbeständiga. Användaren av skrivarna kan dessutom skriva ut trådlöst via sin surfplatta eller smarta mobiltelefon.

– Tekniken fokuserar på att göra dig mer produktiv, säger Kai Olsen på Epson i Norge och fortsätter:

– Oavsett om du producerar mycket detaljerade CAD-ritningar, fantastiska reklamaffischer eller iögonfallande POS, kommer skrivarna alltid att imponera.

Läs vidare

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm

HP lanserar fyra nya digitalpressar

HP meddelade nyligen lanseringen av fyra nya digitalpressar, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure och Indigo V2 för den kommersiella marknaden.
FotoJet-(65)

Hon startar ny era för Kaffe Skog & Tryck

Mia Vindelhed kommer senast från skidbranschen. Nu glider hon in och tar över tryckeriet och pappershandelns Kaffe Skog & Tryck i Västerbottniska Vindeln norr om Umeå.
mia1

Xeikons Lion tar digitaltrycket framåt

Xeikon har lanserat Lion LX3000, en ny digital etikettpress med ett nytt styrsystem som ger hög produktivitet och etikettkvalitet med fina prestanda.
Xeikon

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm