Epson gör tekniskt utbud komplett

 

Epson lanserar ytterligare två tekniska skrivare – instegsmodeller som är anpassade för utskrifter inom CAD, GIS och bygg- och konstruktion.

De två nya professionella modellerna på ingångsnivå –24-tums Sure Color SC-T3400 (för skrivbord och golvstående) och 36-tums storformatskrivare Sure Color SC-T5400 (golvstående) – gör Epsons portfölj med tekniska skrivare komplett. Skrivarna är tänkta att tillgodose behoven inom en rad branscher och är avsedda för utskrifter inom CAD, bygg- och konstruktionstekniska ritningar och GIS. Epson framhåller i ett pressmeddelande att de två skrivarmodellerna har hög noggrannhet, detaljrikedom och tillförlitlighet. Egenskaper som ingenjörer och arkitekter bygger sina verksamheter på. Skrivarna är också lämpliga för de som arbetar inom topografi, stadsledning eller studier av territorier. SC-T3400 och SC-T5400 Enligt företagat levererar skrivarna perfekta utskrifter varje gång. Till skrivarna kommer patronerna (110 ml och 350 ml) och Ultrachrome XD2 bläck i fyra färger som är smuts- och vattenbeständiga. Användaren av skrivarna kan dessutom skriva ut trådlöst via sin surfplatta eller smarta mobiltelefon.

– Tekniken fokuserar på att göra dig mer produktiv, säger Kai Olsen på Epson i Norge och fortsätter:

– Oavsett om du producerar mycket detaljerade CAD-ritningar, fantastiska reklamaffischer eller iögonfallande POS, kommer skrivarna alltid att imponera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *