Transferpapper tar plats i sortimentet

Folier Sverige AB får in transferpapper från Forever i sitt sortiment.

Forever är en av världens ledande tillverkare av transferpapper av hög kvalitet för digital transfertryck för exempelvis laser-led-sublimerings och eco-solventskrivare. Enligt Folier Sverige AB som nu ingår samarbete med Forever innebär partnerskapet att de kommer kunna leverera kompletta digitala lösningar som ligger i framkant när det gäller tryck på textil och andra material.

Samtliga transferprodukter i Forevers sortiment uppfyller kraven för ÖKO-TEX100 – en standard och certifiering som innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, det vill säga att den inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga. Folier Sverige nämner exemplet OKI PRO-serien där man ersatt den svarta tonern med en vit för att kunna göra täckande tryck även på mörka plagg, vilket gör att det blir en optimal lösning för transfertryck i A3 och A4.

Ett av många skäl till att de har valt Forever som leverantör av denna typ av produkter, är för att de även jobbar mycket med eget digitalt utbildningsmaterial. “Det kompletterar den utbildning vi erbjuder våra kunder, antingen hos oss i Södertälje eller på plats hos kund. Tillsammans med Forever kommer vi också att kunna erbjuda en webshopslösning för den som vill ge sina kunder möjligheten att enkelt designa sina egna plagg; Forever Shirt Shop Creator”, skriver Folier Sverige AB i ett pressutskick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *