Transferpapper tar plats i sortimentet

PUBLICERAD: 5 november 2018
UPPDATERAD: 5 november

Folier Sverige AB får in transferpapper från Forever i sitt sortiment.

Forever är en av världens ledande tillverkare av transferpapper av hög kvalitet för digital transfertryck för exempelvis laser-led-sublimerings och eco-solventskrivare. Enligt Folier Sverige AB som nu ingår samarbete med Forever innebär partnerskapet att de kommer kunna leverera kompletta digitala lösningar som ligger i framkant när det gäller tryck på textil och andra material.

Samtliga transferprodukter i Forevers sortiment uppfyller kraven för ÖKO-TEX100 – en standard och certifiering som innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, det vill säga att den inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga. Folier Sverige nämner exemplet OKI PRO-serien där man ersatt den svarta tonern med en vit för att kunna göra täckande tryck även på mörka plagg, vilket gör att det blir en optimal lösning för transfertryck i A3 och A4.

Ett av många skäl till att de har valt Forever som leverantör av denna typ av produkter, är för att de även jobbar mycket med eget digitalt utbildningsmaterial. ”Det kompletterar den utbildning vi erbjuder våra kunder, antingen hos oss i Södertälje eller på plats hos kund. Tillsammans med Forever kommer vi också att kunna erbjuda en webshopslösning för den som vill ge sina kunder möjligheten att enkelt designa sina egna plagg; Forever Shirt Shop Creator”, skriver Folier Sverige AB i ett pressutskick.

Läs vidare

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Epson vill ändra spelreglerna för små tillverkare

Under temat 'Precision, kompakt och energibesparande' lanserar Epson sina planer för Drupa. Det finns flera spännande nyheter att se fram emot.
Epson_Drupa

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)