Vinylserie får nya färgval

3M introducerar fyra nya färger till 1080-serien som är framtagen för foliering av alla typer av fordon. Serien innehåller i dag över 100 färgalternativ.

3M Wrap Film 1080-serien finns på 60 tums breda rullar med olika färgalternativ. Redan i dag kan kunderna välja mellan över 100 olika färgalternativ. Företaget adderar nu ytterligare fyra premiumvinyler för montering på alla typer av fordon såsom bilar, båtar, motorcyklar. De kan även användas i exempelvis kök. De nya färgerna heter Gloss flip ghost pearl, Glans silver chrome, Satin flip psychedelic och Shadow military green.

Enligt 3M har de nya färgalternativ utmärkt dimensionsstabilitet, hög hållbarhet och kan lätt monteras och justeras. Materialvalen i serien kommer med teknikerna 3M Comply och 3M Controltac – luftkanaler som ska underlätta att göra en snabb och enkel montering samt lim som gör att vinylen är smidigare att justera under monteringen.

 

Tags: , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: