Vinylserie får nya färgval

3M introducerar fyra nya färger till 1080-serien som är framtagen för foliering av alla typer av fordon. Serien innehåller i dag över 100 färgalternativ.

3M Wrap Film 1080-serien finns på 60 tums breda rullar med olika färgalternativ. Redan i dag kan kunderna välja mellan över 100 olika färgalternativ. Företaget adderar nu ytterligare fyra premiumvinyler för montering på alla typer av fordon såsom bilar, båtar, motorcyklar. De kan även användas i exempelvis kök. De nya färgerna heter Gloss flip ghost pearl, Glans silver chrome, Satin flip psychedelic och Shadow military green.

Enligt 3M har de nya färgalternativ utmärkt dimensionsstabilitet, hög hållbarhet och kan lätt monteras och justeras. Materialvalen i serien kommer med teknikerna 3M Comply och 3M Controltac – luftkanaler som ska underlätta att göra en snabb och enkel montering samt lim som gör att vinylen är smidigare att justera under monteringen.

 

Tags: , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *