Roland DG fortsätter att hylla kunder

PUBLICERAD: 11 november 2018
UPPDATERAD: 11 november
Holländska Lieuwe Boards använder Roland DG:s VersaSTUDIO BN-20 för att trycka personaliserat och är ett av företagen som fått ett erkännande av Roland DG.

Roland DG förlänger tiden för sina kunder att få möjligheten att vinna utmärkelsen Roland Hero Award 2018. – Vi har varit så imponerade och inspirerade av kunderna, säger Roland DG:s marknadsföringschef Gillian Montanaro.

Roland DG gick tidigare i år ut och berättade om sin nya utmärkelse Roland Hero Award 2018. Sedan april i år har företaget lyft fram kunder som använt Roland DG:s produkter och på olika sätt utmärkt sig. Nu förlängs datumet för möjligheten att få utmärkelsen till den 31 december 2018.

– Vi har varit så imponerade och inspirerade av de kunder som redan är med, så vi vill helt enkelt se mer, säger Roland DG:s marknadsföringschef Gillian Montanaro.

Gillian Montanaro.

De cirka femtio kunder som redan hyllats finns inom en rad olika branscher, sign och display inkluderat. Ett av företagen är nederländska Lieuwe Boards som använder Roland DG:s VersaSTUDIO BN-20 för att skapa personaliserat tryck på kitebrädor. En annan kund är tyska reklambyrån Eastprint som har fem SOLJET-skrivare i sin produktion. 

– Vi är glada över att kunna berätta för världen om kunderna och deras berättelser och vi ser fram emot att kröna den slutliga vinnaren av Roland Hero Awards i januari, säger Gillian Montanaro.

Priset är en oförglömlig semester till antingen Island, Thailand eller Florida, skriver Roland DG på sin hemsida. Vinnaren får själv välja en av dessa destinationer. 

Läs vidare

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5

Landa Printing överraskade stort på Drupas presskonferens

Med överraskande försäljningssiffror och presentationen av två nya tryckmaskiner var Landa en av de stora överraskningarna på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutet av mars. Sign&Print var där.
Landa_01

Senaste nytt

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5