Byggstart för Hot Screen

 

Hot Screen växer med vd:n Fredrik Skanselid i spetsen.

Företaget har satt spaden i jorden för att kunna mer än dubbla produktionen av värmetransfer. 

I början av 2016 flyttade Hot Screen till Fjärås, ett beslut som enligt företaget togs för att ta miljö och kvalitet till nästa nivå. Men det har börjat bli trångt i kostymen för tillverkaren av värmetransfer som beslutat sig för att bygga ut fastigheten.

– Vi bygger ut befintlig fastighet med cirka 4 000 kvadratmeter för att möta framtiden och den ökade efterfrågan på våra produkter. Den nuvarande fastigheten är snart fylld och för att kunna expandera ytterligare behöver vi mer produktions-, medarbetar- och kontorsutrymme. Vi har i dag drygt 40 medarbetare och anställer successivt nya, säger Hot Screens vd Fredrik Skanselid.

Bygget har påbörjats och fastigheten planeras vara färdig i oktober 2019.

– När vi flyttade till Fjärås var vi cirka 20 medarbetare. Den nya fastighet kommer kunna rymma upp till 75 medarbetare och ger möjlighet till att mer än dubbla vår produktionskapacitet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *