Byggstart för Hot Screen

 

Hot Screen växer med vd:n Fredrik Skanselid i spetsen.

Företaget har satt spaden i jorden för att kunna mer än dubbla produktionen av värmetransfer. 

I början av 2016 flyttade Hot Screen till Fjärås, ett beslut som enligt företaget togs för att ta miljö och kvalitet till nästa nivå. Men det har börjat bli trångt i kostymen för tillverkaren av värmetransfer som beslutat sig för att bygga ut fastigheten.

– Vi bygger ut befintlig fastighet med cirka 4 000 kvadratmeter för att möta framtiden och den ökade efterfrågan på våra produkter. Den nuvarande fastigheten är snart fylld och för att kunna expandera ytterligare behöver vi mer produktions-, medarbetar- och kontorsutrymme. Vi har i dag drygt 40 medarbetare och anställer successivt nya, säger Hot Screens vd Fredrik Skanselid.

Bygget har påbörjats och fastigheten planeras vara färdig i oktober 2019.

– När vi flyttade till Fjärås var vi cirka 20 medarbetare. Den nya fastighet kommer kunna rymma upp till 75 medarbetare och ger möjlighet till att mer än dubbla vår produktionskapacitet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skapar dokument – från rådata till godkänt korrektur

EBI erbjuder lösningar med målet att effektivisera grafisk produktion. Nu lägger de in en högre växel för att automatisera trycksaksproduktioner och förenkla för företag att skapa produktionsklara dokument, hela vägen från kundens datakälla till godkänt korrektur. En intäktskälla som den grafiska branschen har missat, menar Adim Lundin på EBI.

Publicerat av: 

Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: