Visutech levererar igen

Billes Tryckeri i Mölndal har nu två HP Indigo 9700 i sin produktion.

Visutech har installerat ytterligare en HP Indigo-maskin hos Mölndalstryckeriet Billes.

Billes senaste maskininvestering avser en HP Indigo 7900. Den levererades och installerades under oktober månad av Visutech, återförsäljare för HP Indigo i Norden. Därmed står två sådana maskiner med sju färgverk vardera i Billes maskinpark. Utöver detta har tryckeriet även en HP Indigo 12000 som trycker i B2-format.

Med de sju färgverken i 7900-maskinerna får Billes fler applikationsmöjligheter. Den kan även trycka med vit färg, vilket öppnar för att trycka på färgat papper och transparent media. Färgverken kan till exempel också användas för att skapa partiella effekter med hjälp av HP Indigo Digital Matte och HP Indigo Transparent Ink.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *