Visutech levererar igen

Billes Tryckeri i Mölndal har nu två HP Indigo 9700 i sin produktion.

Visutech har installerat ytterligare en HP Indigo-maskin hos Mölndalstryckeriet Billes.

Billes senaste maskininvestering avser en HP Indigo 7900. Den levererades och installerades under oktober månad av Visutech, återförsäljare för HP Indigo i Norden. Därmed står två sådana maskiner med sju färgverk vardera i Billes maskinpark. Utöver detta har tryckeriet även en HP Indigo 12000 som trycker i B2-format.

Med de sju färgverken i 7900-maskinerna får Billes fler applikationsmöjligheter. Den kan även trycka med vit färg, vilket öppnar för att trycka på färgat papper och transparent media. Färgverken kan till exempel också användas för att skapa partiella effekter med hjälp av HP Indigo Digital Matte och HP Indigo Transparent Ink.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skapar dokument – från rådata till godkänt korrektur

EBI erbjuder lösningar med målet att effektivisera grafisk produktion. Nu lägger de in en högre växel för att automatisera trycksaksproduktioner och förenkla för företag att skapa produktionsklara dokument, hela vägen från kundens datakälla till godkänt korrektur. En intäktskälla som den grafiska branschen har missat, menar Adim Lundin på EBI.

Publicerat av: 

Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: