Det kom ett brev

Det var en mycket kittlande känsla att läsa om årets Munken Kalender, som Arctic Paper har tryckt upp med en rå och härlig känsla. När den sedan anlände, så har de lyckats skapa en mycket personlig känsla. Handskriven adress och vanliga frimärken gör att jag känner att någon lagt ner tid och energi på att posta det här till just mig.

Innehållet gör mig inte heller besviken. En kalender låter ju i sig grymt tråkigt – jag har ju det i min telefon. Men jag bläddrar och ser bilderna och de betraktelser som följer varje vecka – och snart har jag glömt bort att det är en arbetsdag och att jag har så mycket viktigare saker att göra.

Årets kalender är skapad av fem grafiska designstudenter på italienska Nuova Accademia Belle Arti i Milano, Italien. Temat är Bitterljuvt och studenterna beskriver det som den där blandade känslan av att vara ledsen och glad på samma gång. Den där känslan som kommer när man som vuxen både bär med sig glada och sorgliga minnen och både ser framåt med glädje och oro.

Munkens kalender hittar du här:

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *