Lågupplösta logotyper blir proffsig vektorgrafik

Graphic Powers kommer till mässan Sign&Print Scandinavia med sin hyllade programvara som återskapar professionella original från lågupplösta logotyper.

Branschorganisationen SGIA (Specialty Graphics and Imaging Association) har utsett programvaran Graphic Tracer till årets produkt. Mats Löfberg på Graphic Powers som står bakom produkten säger att programvaran har blivit känd inom grafiska industrin i USA som den bästa lösningen för att återskapa professionella original. Lågupplösta bitmapsbilder förvandlas till snygg vektorgrafik. På Sign&Print Scandinavia kommer besökare kunna ta en närmare titt på produkten.

Mats Löfberg vd på Graphic Powers.

– Av erfarenhet från de mässor vi ställt ut i de senaste två åren vet vi att våra demonstrationer drar till sig både publik och intresse. Att upptäcka hur man kan göra ett jobb på några minuter som tidigare tagit flera timmar gör att många kommer att få en aha-upplevelse av våra demonstrationer av Graphic Tracer, säger Mats Löfberg, vd på Skövdeföretaget Graphic Powers.

Försäljningen har hittills främst haft fokus på USA.

– Eftersom vi hittills inriktat försäljningen mot den amerikanska marknaden hoppas vi att Graphic Tracer även skall få fäste i Sverige och övriga Skandinavien. En av anledningarna till att vi ställer ut är att vi söker nya distributörer som vill bredda sina portföljer med en mycket intressant produkt.

Den grafiska mässan Sign&Print Scandinavia hålls på Kistamässan i Stockholm 5-7 februari.

En introduktion av programvaran kan ses här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Insteg till uv-gel

Henrik Åkerman var glad att få visa nya Colorado 1630 i Canons monter. Med den här instegsmodellen av uv-gel tekniken hoppas företaget nå en bredare publik. Precis som sina större syskon så erbjuder den möjligheten att mixa glansigt och matt tryck i samma bild. Och uv-torkningen gör att trycket kan levereras direkt till kund.

Publicerat av: