Epson showar med storformat och textilproduktion

Richard Garp, försäljningsansvarig för storformat på Epson i Sverige

Epson tar praktiskt taget med hela sortimentet inom storformat till Sign&Print Scandinavia – och speciellt lösningar inom texilproduktion.

Richard Garp, försäljningsansvarig för storformat på Epson i Sverige säger att Epsonmontern kommer bjuda på allt från enklare posterskrivare till signage-skrivare, men framför allt skrivare för textilproduktion. Dessutom demonstreras RIP- och flödeslösningar i i samarbete med återförsäljare. Han säger att textiltrenden håller i sig och kommer fortsätta, något som kommer att avhandlas till stor del i samtal med besökare och kunder.

– Vi har uppmärksammat på bland annat FESPA-mässorna att intresset för och produktfloran inom detta område har ökat. Därför tycker vi att det ska bli jättekul att visa upp vårt sortiment inom textillösningar, och är glada att intresset för denna typ av produkter blivit så stort, säger Richard Garp,

Han säger att förhoppningarna på mässan Sign&Print Scandinavia, 5-7 februari, framför allt är att möta både slutkunder och återförsäljare samt att knyta kontakter med nya spännande kunder.

– Föregående Sign&Print var extremt lyckosam för Epson försäljningsmässigt, så vi hoppas självklart på att detta år blir lika, eller ännu mer, givande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: