Epson showar med storformat och textilproduktion

Richard Garp, försäljningsansvarig för storformat på Epson i Sverige

Epson tar praktiskt taget med hela sortimentet inom storformat till Sign&Print Scandinavia – och speciellt lösningar inom texilproduktion.

Richard Garp, försäljningsansvarig för storformat på Epson i Sverige säger att Epsonmontern kommer bjuda på allt från enklare posterskrivare till signage-skrivare, men framför allt skrivare för textilproduktion. Dessutom demonstreras RIP- och flödeslösningar i i samarbete med återförsäljare. Han säger att textiltrenden håller i sig och kommer fortsätta, något som kommer att avhandlas till stor del i samtal med besökare och kunder.

– Vi har uppmärksammat på bland annat FESPA-mässorna att intresset för och produktfloran inom detta område har ökat. Därför tycker vi att det ska bli jättekul att visa upp vårt sortiment inom textillösningar, och är glada att intresset för denna typ av produkter blivit så stort, säger Richard Garp,

Han säger att förhoppningarna på mässan Sign&Print Scandinavia, 5-7 februari, framför allt är att möta både slutkunder och återförsäljare samt att knyta kontakter med nya spännande kunder.

– Föregående Sign&Print var extremt lyckosam för Epson försäljningsmässigt, så vi hoppas självklart på att detta år blir lika, eller ännu mer, givande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *