Valuejet med resinbaserat bläck

Hybridskrivaren Mutoh Valuejet 1627MH.

Mutoh står redo med en ny Valuejet. En storformatsskrivare med resinbaserade bläck som skriver ut direkt på styva material och rullmaterial. Det tryckta materialet är torrt när det lämnar skrivaren.

Mutohs släpper en ny hybridskrivare för stora format – VJ-1627MH. 64-tumsskrivaren har ett resinbaserat bläcksystem och när piezohuvudena släpper bläckdropparna on demand nås en upplösning upp till 720 gånger 1440 dpi. Enligt Mutoh gör det att de stora formaten får en bra bildkvalitet – även när man betraktar utskrifterna på kort avstånd.

De resinbaserade bläcken, CMYK plus vitt, MP-31 (Multi Purpose), levereras i 500 milliliters förpackningar. Enligt ett pressmeddelande har MP-31 en uv-hållbarhet på upp till två år för utomhusbruk – utan laminering. Skrivaren kan trycka direkt på rigida vita, transparenta och färgade material, till exempel skumplattor, kartong, aluminium och akryl. Den hanterar även vita, färgade och transparenta och mer värmekänsliga rullmaterial. Med hjälp av torksystemet ”hot air knife media drying system” kommer det tryckta materialet ut torrt när det lämnar skrivaren,

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *