Personaliserar Årets julklapp

PUBLICERAD: 17 december 2018
UPPDATERAD: 17 december
– Det ligger helt i tiden att återvinna på olika sätt och ha ett personligt uttryck, säger Pernilla Verpers, marknadsansvarig på Oki.

I Okis monter på Sign&Print-mässan kommer besökarna få en alldeles personlig version av Årets julklapp, det återvunna plagget.

Etikettskrivaren Pro1050 som kommer med vit toner.

Oki visar både stort och smått på Sign&Print Scandinavia. Det innefattar bland annat företagets Pro-produkter för lättare produktion och transferprint men även etikettskrivaren Pro1050, som Sign&Print tidigare berättat om. På den breda sidan syns Oki framför allt med sin ColorPainter M 64-s som kommer visas med nya applikationer.

– Vi hoppas på många intressanta möten för både vår egen del men framför allt för alla våra partner som ställer ut olika delar av Okis sortiment på mässan, och förhoppningsvis ett jäkla spring i vår monter, säger pernilla Verpers, marknadsansvarig för Okis grafiska segment.

Årets julklapp som utnämns varje år av handelns utredningsinstitut, numera HUI Research, blev i år ett återvunnet plagg. Oki kommer att uppmärksamma detta genom att erbjuda alla de besökare som vill att personalisera sina återvunna klädesplagg.

– Det ligger helt i tiden att återvinna på olika sätt och ha ett personligt uttryck. Att ta något gammalt, sätta personlig touch och hotta upp för att använda igen. En favorit t-shirt som kanske blivit lite urblekt och trist, en fläck som inte vill gå bort, inga problem. Sätt en transfer över. Välj din egen text eller någon av våra förslag och ta med dig ditt plagg till Okis monter så hottar vi till det alldeles gratis, säger Pernilla Verpers och tillägger att de även skänker en slant till Naturskyddsföreningen för varje transfer som görs under mässan.

 

Läs vidare

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg