”Den är kungen på tronen”

PUBLICERAD: 9 januari 2019
UPPDATERAD: 9 januari
Per Wendel, försäljningschef på Rollsroller ser fram emot början av februari när Sign&Print Scandinavia startar.

Rollsroller firar 20 år och kommer visa upp stora delar av produktportföljen. I spetsen står en fullutrustad industrimaskin som har släppts i en specialutgåva.

Per Wendel, försäljningschef på Rollsroller säger att maskinen Inventor Edition började som en specialutgåva på FESPA 2018 för att fira företagets 20-år som tillverkare av flatbäddsapplikatorer. Efterfrågan har varit väldigt hög sedan dess, enligt Wendel och påtalar att det är en fullutrustad industrimaskin som är utvecklad för att över tid klara av de tuffa påfrestningar som ställs hos skylttillverkare idag. Maskinen kommer att finnas på plats under mässa Sign&Print Scandinavia i Stockholm, 5-7 februari.

– Det känns väldigt inspirerande att få kunna visa upp denna på vår hemmaarena i Sverige. Inventor Edition är kungen på tronen som den överlägset bäst konstruerade modellen inom ramen för Flatbed Applicators. Den kommer att sticka ut och bör upplevas på plats.

– Vi kommer även att visa upp Roll-X Professional som med rätt funktioner, ergonomiska utförande och rätt pris har blivit omåttligt populär över hela världen, inte minst i Sverige.
Företagets breda produktportfölj kommer vara det stora samtalsämnet i montern, tror han.
– Vi har maskiner som passar alla behov, storlekar, plånböcker, konstruktioner och funktioner.

Rollsroller är starkt förknippade med lamineringsbord, något de anser sig vara bäst på.

– Vi har 25 olika standardmodeller anpassade för att kunna passa alla behov. Men vi har så mycket mer att erbjuda våra kunder i vår produktportfölj. Allt från olika former av knivar till ergonomiska hjälpmedel som Youlifter och tidsbesparande hjälpmedel som Vinyl Remover. Allt för att göra en skylttillverkares vardag lite enklare. Vi är själva skylttillverkare i grunden och det är där vi har identifierat behov i de produkter vi erbjuder våra kunder idag.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att det ska bli februari, och att mässan äntligen drar igång så att vi får utbyta erfarenheter med nya och gamla kunder.

Läs vidare

Åtta45 förvärvar grafiskt företag

Åtta45 Print & Media öppnar plånboken och köper ett grafiskt bolag i Stockholm.
åtta45-webb

Mässpremiär på Drupa för Zünds Q-Line

Den schweiziska skärbordstillverkaren Zünd ställer ut under mottot ”Performance across the board” och tar med sig Q-Line som lanserades förra våren och nu visas på en mässa för första gången.
Zund 2

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Senaste nytt

Åtta45 förvärvar grafiskt företag

Åtta45 Print & Media öppnar plånboken och köper ett grafiskt bolag i Stockholm.
åtta45-webb

HP lanserar fyra nya digitalpressar

HP meddelade nyligen lanseringen av fyra nya digitalpressar, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure och Indigo V2 för den kommersiella marknaden.
FotoJet-(65)

Hon startar ny era för Kaffe Skog & Tryck

Mia Vindelhed kommer senast från skidbranschen. Nu glider hon in och tar över tryckeriet och pappershandelns Kaffe Skog & Tryck i Västerbottniska Vindeln norr om Umeå.
mia1

Mässpremiär på Drupa för Zünds Q-Line

Den schweiziska skärbordstillverkaren Zünd ställer ut under mottot ”Performance across the board” och tar med sig Q-Line som lanserades förra våren och nu visas på en mässa för första gången.
Zund 2