Världslansering på gång

PUBLICERAD: 14 januari 2019
UPPDATERAD: 14 januari

 

K G Spennare premiärvisar de vikbara tygramarna Flextile på Sign&Print Scandinavia.
K G Spennares nya produkt Flextile demonstreras av marknadschefen Fredrik Spennare.

Det tog fyra år, från idé till färdig produkt. Nu förbereder K G Spennare för en världslansering på Sign&Print Scandinavia. Den största satsningen någonsin för företaget.

Nackaföretaget K G Spennare har med sig produktnyheter när de ställer ut på Sign&Print-mässan i början av februari.

– Vi kommer att visa ett representativt urval av hela vårt sortiment, men lägga fokus på produktnyheter. De senaste tre åren har Spennare utvidgat och breddat produktsortimentet enormt, och det är detta vi vill få en chans att visa på plats, säger marknadschefen Fredrik Spennare och fortsätter:

– Dessutom kommer vi att ha världslansering av en ny produkt vid namn Flextile som kommer att bli den enskilt största produktsatsningen i företagets 15-åriga historia. Konstruktionen är patenterad och har tagit oss fyra år att färdigställa – från idé till färdig produkt.

 

Flextile är en helt ny generation av tygramar – aluminiumramar som är bärbara och vikbara och blir till lekfulla kvadrater. Ramarna fälls ut för hand och fötterna på golvet håller ramarna på plats. Det går att bygga på höjden och bredden, i raka rader eller i vinklar genom att stapla och länka
ramarna i varandra.

Flextile kommer alltså stå i strålkastarljuset på mässan, men det finns fler saker att kommunicera:

– Jag tror också att många kommer bli positivt överraskade över vårt nya och mer kompletta produktsortiment av expoprodukter och hur vi har utvecklats de senaste tre åren.

Han säger att ambitionen under mässan är att få chansen att återuppta gamla bekantskaper men framför allt att fokusera på företagets befintliga återförsäljare.

– Vårt mål för nästa år är att förtäta och utveckla relationerna med befintliga kunder och nya utvalda. Mässan ser vi som en chans att göra just detta, säger Fredrik Spennare.

Läs vidare

Hon startar ny era för Kaffe Skog & Tryck

Mia Vindelhed kommer senast från skidbranschen. Nu glider hon in och tar över tryckeriet och pappershandelns Kaffe Skog & Tryck i Västerbottniska Vindeln norr om Umeå.
mia1

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Graphic Profile: ”Nu är vi med bland de större drakarna”

Graphic Profile i Motala har flyttat till större lokaler och investerat i två skärbord och en planprinter. Den kraftigt förstärkta kapaciteten gör att de kan utmana större konkurrenter om jobben.
– Zündborden är själen i verksamheten där allting passerar, säger Tom Jacobsson, vd och delägare.
GP1

Hårdvara är kärnan hos nystartade Signcore

Samma dag som Fespa öppnade gick Signcoms vd Robert Nyblom ut med att han driver vidare maskinverksamheten i ett nytt bolag. Sedan dess har bitarna fallit på plats och vägen framåt är solklar.
Signcore 3

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm