Störst på profilkläder

PUBLICERAD: 16 januari 2019
UPPDATERAD: 16 januari
Jakob Bertelsen, nordisk chef på L-shop, på plats under Promotionmässan i Jönköping.

I L-shops monter på Promotionmässan snurrade en video som visade hur de på lagret i Dortmund hanterar 5000 till 7000 order varje dag. En robot hämtar en låda på ett lager och en person plockar det antal persedlar som ska tas ur just den innan roboten ställer tillbaka lådan.

Jakob Bertelsen är nordisk chef och har en hel vägg med de varumärken som de hanterar och skickar för till flertalet screenföretag i Norden.

På Sign&Print Scandinavia kommer de att visa kläder, t-tröjor, hoodies och arbetskläder i många olika kvaliteter.

– Vi har 160 000 lådor med kläder i vårt system, så alla hittar någonting. Och i dagarna skickar vi ut vår flera tusen sidor tjocka katalog. För även om allt finns på nätet, är det många som helst sitter och bläddrar i den.

Katalogen kommer också att finnas tillgänglig under Sign&Print för den intresserade.

 

Läs vidare

Sign&Print Scandinavia 2025 byter vecka

Sign&Print Scandinavia arrangeras i Stockholm 7–9 oktober 2025. Anledningen till att mässan senareläggs något är att ge utställarna mer tid att förbereda sig efter sommarsemestern.
Mässcollage

Primotek ger sig in i etikettbranschen

Återförsäljaren Primotek tar steget in i etikettbranschen. Med den digitala etikettstansen JingWei RSF-300 vill de nå aktörer med mindre volymer och stort behov av flexibilitet.
DSC_4645

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper