Umeåtryckeri visar stigande rörelseresultat

NRA Repro bygger på sitt rörelseresultat och gör en förbättrad vinst på sista raden.

I Umeåtryckeriet NRA Repros senaste årsredovisning, som sträcker sig fram till augusti 2018, framgår att rörelseresultatet har ökat med 27 procent – från föregående årets 1,6 miljoner kronor till 2,1 miljoner. Årets resultat efter skatt har också förbättrats, och går från 1,2 miljoner till 1,8 miljoner kronor. Omsättningen ökar något mellan åren – från 26,1 till närmare 26, 5 miljoner kronor.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: