Uppblåsbart ska fånga blickar – nu i Sverige

PUBLICERAD: 21 januari 2019
UPPDATERAD: 21 januari
Heidi Hoen, vd på norska Brectus berättar att de ska leverera produkter till hela Skandinavien.

Norska Brectus startar upp verksamhet i Sverige och Danmark. Det blir det stora samtalsämnet när företaget demonstrerar sina uppblåsbara produkter och mässmaterial på svensk mark.

Brectus satsar på att visa upp iögonfallande stora uppblåsbara produkter när de ställer ut på Sign&Print Scandinavia.

– Uppblåsbara produkter kan produceras som en kopia av din produkt, vare sig det är en kaffebryggare, bil, tidning, motorcykel och så vidare. När vi gör dessa i stora dimensioner drar de definitivt till sig blickar, säger Heidi Hoen, vd på Brectus.

– På mässan kommer vi ha med oss en specialproducerad uppblåsbar reklam för glass, med en höjd på 4,5 meter. Dessutom vill vi också visa bredden i vårt sortiment med allt från broschyrstativ, mässtält, och trottoarpratare till stora banderoller på flera hundra kvadratmeter eller kilometerlånga bannrar som vi exempelvis levererade till cykelloppet Tour of Norway.

Det norska företaget satsar på att etablera sig i hela Skandinavien, något som kommer att kommuniceras ut på mässan.

– Det kommer bli mycket prat om att Brectus startar i Sverige och Danmark, samt produktionsavdelningen i Polen, vid sidan av den vi redan har i Norge. Detta kommer att säkra upp att skandinaviska kunder får likadana produkter levererade i alla länder. Detta kommer också att vara en stor fördel för våra skandinaviska återförsäljare.

– Sign&Print-mässan är en utmärkt plats för att möta våra kunder. Vi har också mycket god erfarenhet av att knyta kontakter på Sign&Print-mässan i Norge, och det blir nog minst lika bra på den här skandinaviska mässan, säger hon och tillägger att hon hoppas att Brectus knyter kontakter i hela Skandinavien och inte minst många nya återförsäljare.

– Vi har ju haft en mycket bra webbsida, som även våra återförsäljare använder för sina kunder. Vi tror att vi kommer att få ett mycket positivt gensvar när vi lanserar webbplatsen på både svenska, danska, polska, engelska och norska.

– Vi kommer heller inte dölja det faktum att vi letar efter två KAM-säljare med lång branscherfarenhet, en i Sverige och en i Danmark, bredvid den säljkår vi redan har etablerat i dessa länder. Det är ju inte osannolikt att våra nya Kam-säljare faktiskt är på denna mässa.

Läs vidare

Sign&Print Scandinavia 2025 byter vecka

Sign&Print Scandinavia arrangeras i Stockholm 7–9 oktober 2025. Anledningen till att mässan senareläggs något är att ge utställarna mer tid att förbereda sig efter sommarsemestern.
Mässcollage

Primotek ger sig in i etikettbranschen

Återförsäljaren Primotek tar steget in i etikettbranschen. Med den digitala etikettstansen JingWei RSF-300 vill de nå aktörer med mindre volymer och stort behov av flexibilitet.
DSC_4645

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Senaste nytt

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5