De blir exklusiv återförsäljare

Richard Rindelaub på Folier.se ser fram emot att visa upp sitt sortiment för små och mellanstora serier på Sign&Print Scandinavia.

Folier.se har exklusivt i Sverige blivit certifierade Premium Dealers för Secabos sortiment med digital efterbehandlingsutrustning som är anpassat för att skapa förpackningar, etiketter med mera, i mindre till mellanstora serier.

Secabos skärbord FC100.

Folier.se blir exklusiv återförsäljare i Sverige för Secabo som har utrustning för att skapa förpackningar, etiketter, dekaler on demand med mera, i mindre till mellanstora serier.

– Att bli en certifierad Premium Dealer för Secabos Digital Finishing-sortiment innebär att vi uppfyller deras krav på utrustning i showroom, utbildning, installation och service, säger Richard Rindelaub på Folier.se.

Vad betyder det här för er?

– Då vi även kommer att utöka sortimentet med OKI:s Graphic Arts skrivare och bredda sortimentet av Kernow Coatings media för LED/Laser skrivare ger det oss möjlighet att erbjuda helhetslösningar i format upp till SRA2 och blir en stark leverantör av skrivare, förbrukningsmaterial och efterbehandlingsutrustning till t.ex. copyshops, in-housetryckerier och designers.

I sortimentet finns bland annat Secabos flatbäddsplottrar och skärbord FC50 och FC100. Enligt Folier.se är de två prisvärda skärbord som riktar sig för produktion av mindre till mellanstora serier eller för framtagning av designprover. Bordsmodellen FC50 har en skäryta på 35 gånger 52 centimeter, och den större större modellen FC100 kommer med en benställning och en skäryta på 78 gånger 108 centimeter. Båda borden har tystgående vacuumpumpar till bordet, dubbla verktygshållare för att exempelvis kunna skära och biga i ett svep. Dessutom print och skär-funktionen, LAPOS Q, som operatören styr via mjukvaran DrawCut PRO.

Vidare i produktportföljen inom digital efterbehandling från Secabo finns etikettskärarna SC30 för ark upp till 330 gånger 480millimeter, samt LC30 för etiketter på rulle med bredd på upp till 305 millimeter Enligt Folier.se jobbar etikettskärarna mycket effektivt tack vare streckkodsläsning för individuell skärning av varje ark eller etikett.

Richard Rindelaub på Folier.se säger att de ser fram emot att hjälpa och visa besökarna på Sign&Print Scandinavia hur de kan ta nästa steg i sin produktion.

– Vi kommer att demonstrera bland annat skrivare, skärplottrar och transferpressar och därigenom visa hur man enkelt kan skapa egna förpackningar, etiketter och textiltransfers i mindre till mellanstora serier med utrustning som är både prisvärd och enkel att använda, säger han och tillägger att de även tar med sig kända märken som OKI, Graphtec, Stahls’, Forever med flera.

– En stor snackis blir det enkla produktionsflöde för design av egna förpackningar och etiketter vi kommer att visa i samarbete med Oki, Secabo och Kernow. Vi kommer att visa hur du kan göra detta själv, från printning till konturskärning och bigning.
– Man har kanske en idé som man vill prova, eller att man vill göra något in-house som man tidigare har lejt ut, eller att man helt enkelt har ett problem med sin produktion där man behöver en ny lösning. Vi har ett brett sortiment av utrustning och förbrukningsvaror för A4-A3SR skrivare som passar många typer av grafiska produkter, allt från dekaler och textiltransfers till förpackningar och etiketter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: