25-åring visar lösningar för automatiserade arbetsflöden

PUBLICERAD: 28 januari 2019
UPPDATERAD: 28 januari
Kristoffer Hermansson, produktchef på Network Innovation som i år firar 25-årsjubileum.

Network Innovation demonstrerar hur man kan spara både tid och pengar med lösningar för automatiserade arbetsflöden.

Kristoffer Hermansson, produktchef på Network Innovation säger att de under många år har hjälpt företag inom den grafiska branschen i Norden att effektivisera och automatisera sina arbetsflöden. Detta för att säkerställa kvaliteten på produktionen och för att spara tid.

– Storformatsproducenterna har inte kommit lika långt som övriga branschen än och det finns mycket kvar att göra för att minska den manuella handpåläggningen och för att säkra produktionen, säger Kristoffer Hermansson och tillägger att det därför finns mycket inom detta att ta inspiration av i företagets monter på Skandinaviens största grafiska mässa Sign&Print Scandinavia.

– Vi kommer också att visa produktion av förpackningsdummies, sublimering, färgstyrning med mera.

Han säger att fokus blir att visa hur enkelt det är att med lösningarna köra vanliga print- och skär jobb med automatisk kontroll av kundens inlämnade filer till färdig produkt.
– Vi har ett uppsatt arbetsflöde från inlämning av filer till utskrift och skärning där vi använder marknadens vassaste print-och cut-lösningar från Epson och Graphtec.

Mässan blir en inledning på företagets 25 års jubileum.
– Vi hoppas att möta många nya och gamla kunder och inspirera dem till stordåd.

Läs vidare

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm

Åtta45 förvärvar grafiskt företag

Åtta45 Print & Media öppnar plånboken och köper ett grafiskt bolag i Stockholm.
åtta45-webb

HP lanserar fyra nya digitalpressar

HP meddelade nyligen lanseringen av fyra nya digitalpressar, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure och Indigo V2 för den kommersiella marknaden.
FotoJet-(65)

Hon startar ny era för Kaffe Skog & Tryck

Mia Vindelhed kommer senast från skidbranschen. Nu glider hon in och tar över tryckeriet och pappershandelns Kaffe Skog & Tryck i Västerbottniska Vindeln norr om Umeå.
mia1

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm