Stort och visuellt hos Antalis

Björn Bergström, försäljningschef inom visuell kommunikation på Antalis.

Storformatstryck och visuell kommunikation blir navet i Antalis utställning på Sign&Print Scandinavia 2019.

Björn Bergström, försäljningschef på Antalis, berättar att de ser fram emot att visa upp HP:s nya Hybrid R-serie i sin montern på Sign&Print Scandinavia. En stor snackis lär bli kring maskinens tryckkvalitet och känslan man får kring tryckproverna, säger han.

– Vårt främsta fokus blir att visa upp vår fortsatta satsning på storformat och visuell kommunikation inom både media, maskinsortiment och service.

Han berättar vidare att de även tar tillfället i akt att visa upp sin helhet för den grafiska branschen – från finpapper till förpackningar.

– Det blir också extra fokus på vårt växande digitalanpassade sortiment som bland annat Powercoat och många nyheter från till exempel Arjo Wiggins.

– Sedan hoppas vi på att det blir mycket dialog runt Interior design, där vi jobbar stenhårt för att sprida budskapet om att profilera och visualisera din verksamhet som på väggar, golv etcetera med flera olika lösningar och möjligheter.

Vad har ni för förhoppningar på mässan?

– Vi hoppas verkligen att branschfolket tar sig tid och kommer och besöker enda grafiska mässan för att se produktnyheter, mingla och nätverka. Men också att vi även får se fler besökare från de nya målgrupperna – arkitekter, inredare och designer. Men samtidigt är det stora målet också självklart att slå vårt försäljningsrekord från Sign&Print-mässan 2017.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: