CA Andersson bibehåller försäljningen

PUBLICERAD: 19 februari 2019
UPPDATERAD: 19 februari

Malmötryckeriet CA Andersson håller omsättningen intakt i senaste bokslutet, men rörelseresultatet har försvagats.

CA Andersson har i sin årsredovisning, som stängde i april 2018, lyckats bibehålla sin omsättning som stannar på drygt 100 miljoner kronor. Företaget närmast tangerar det föregående året omsättning på 98,9 miljoner. Då hamnade rörelseresultatet på drygt 2,4 miljoner kronor, och i senaste bokslutet har det sjunkit till närmare 400 000 kronor. Årets resultat efter skatt landar på 310 000 kronor.

CA Andersson & Co har under räkenskapsåret som gått förvärvat Printfabriken AB i Karlskrona. I förvaltningsberättelsen framgår även att företaget ser positivt på sitt koncept one-stop-shop. De ser också en ökad försäljning inom storformat och tjänster. CA Andersson är ett helägt dottterbolag till Sterner & Sterner AB.

 

Läs vidare

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Anmäl dig till "Wrap & Remix by Antalis"

Antalis lanserar en helt ny tävling utöver det vanliga, med helt fantastiska priser att vinna. Bl.a en ikonisk 1965 Ford Mustang 350GT V8, HP Latex 630 Print & Cut eller VIP biljetter för Formel 1 Grand Prix i Italien. Tävlingen pågår från 1/2 till 30/6 2024.
3-main

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)