Umeåtryckeri miljoninvesterar

NRA Repro gör plats för en ny flatbäddsskrivare för att satsa på ökad flexibilitet av printapplikationer inomhus och utomhus.

NRA Repro med säte i Umeå satsar inom skylt- och displaysegmentet med en ny flatbäddskrivare. Anledningen till maskininvesteringen är att kunna särskilja sig på marknaden i norra halvan av landet genom mångsidighet och en kreativ process, förklarar NRA Repros vd Ola Lindström:

NRA Repros vd Ola Lindström och Christian Loskog från Marabu Scandinavia AB.

– Det stora värdet är kapacitet och flexibilitet med storformatsapplikationer på olika material, med kort ställtid och snabb genomloppstid.

Flatbäddsskrivaren som har installerats i NRA Repros produktionslokaler är en EFI Vutek LX3 Pro. Den skriver ut med åtta färger plus vit och har 3,2 meters printbredd.

Maskinen är utrustad med led-uv-teknik och kan hantera värmekänsliga material, både rigida skivor och rullmaterial. Tjockleken på materialen kan uppgå till drygt 5 centimeter.

NRA Repros verksamheten har flera grenar med avdelningar för diverse tryckeriprodukter, väldiga storformatstryck, skylt- och specialverkstad samt fordonsfoliering.

Maskinen levererades av Marabu Scandinavia.

EFI Vutek LX3 Pro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Företag tankade kunskap om digitala strategier

Förpackningsklustret Packbridge och konsultföretagen Kunskapspartner och Scorecard, bjöd in ett fyrtiotal deltagare för att sprida kunskap om digital strategi för styrelser och ledning. Eventet som ägde rum i Malmö, hade bland annat som mål att svara på hur och varför en kunds köpmönster ser ut som det gör.

Publicerat av: