Tryckjätte utökar textilsortimentet

Tryckjätten kan nu erbjuda ett större utbud med kläder i sitt e-handelssortiment.

 

Onlineprinters bygger på sitt e-handelssortiment med fler screentryckta kläder och textilier.

Den tyska tryckjätten Onlineprinters ser ett ökat intresse för att trycka budskap och logotyper på textilier. De hänvisar till  stora som små företag, idrottsklubbar och föreningar och restauranger – alla som kan vara i behov av trycka logotyper och textbudskap på kläder. Onlineprinters har nu skaffat sig ett större utbud med kläder för män, kvinnor och barn.

– Kläder gör människor och textilier med firmamärkning kan göra medarbetare till proffs, enskilda kämpar till ett lag och individualister till en grupp, säger Christian Würst, försäljningschef på Onlineprinters i ett pressutskick.

I sortimentet finns nu inte bara mössor och handdukar utan allt ifrån t-shirts och tröjor, polotröjor, tank-tops, och hoodies till  jackor, västar, skjortor och blusar. Klädesplaggen finns i olika färger, storlekar och stilar, samt kan tryckas med olika motiv både på fram- och baksidan. Tekniken som används är screentryck, och kläderna trycks med en eller två färger ur Pantones färgguide FORMULAR GUIDE Solid Coated.

Onlineprinters är ett av de största nättryckerierna i Europa. De erbjuder cirka 1 500 tryckprodukter, bland annat visitkort, flyers, kataloger och profil- och storformatsprodukter. Marknadsföringen sker via 18 webbutiker i 30 länder. Onlineprinters huvudaktör på den skandinaviska marknaden är LaserTryk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *