MultiQ förser hybridfartyg med digitala skyltar

Color Line är det stora hybridfartyget som ska inredas med digitala skyltar.

Color Hybrid är det stora hybridfartyget som ska inredas med digitala skyltar.

MultiQ är en svensk helhetsleverantör av digitala skyltar. Nyligen har de fått uppdraget att leverera över 200 digitala skyltar till det norska rederiet Color Line.  

Multiq, som levererar digitala lösningar i Norden, står bakom all digital skyltning till det 160 meter långa fartyget Color Hybrid. Det tillhör det norska rederiet Color Line, vilka Multiq länge har samarbetet med, och ska invigas till sommaren.

– Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få fortsätta vårt samarbete. Color Line strävar hela tiden efter att göra resenärernas upplevelse bättre, säger Daniel Bloch, vd för Multiq Norge, och fortsätter:

 – Bolaget satsar på modern teknik i alla led. Teknik för en modern digital kommunikation och teknik för ett miljövänligt resande.

Färjan kommer att prydas med digitala skärmar överallt och fylla olika funktioner. Bland annat kommer restaurangerna kunna visa sina menyer och öppettider via digitala skärmar, informationsvideos och säkerhetsinformation kommer att finnas på skärmar upp på däck med mera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: