MultiQ förser hybridfartyg med digitala skyltar

Color Line är det stora hybridfartyget som ska inredas med digitala skyltar.

Color Hybrid är det stora hybridfartyget som ska inredas med digitala skyltar.

MultiQ är en svensk helhetsleverantör av digitala skyltar. Nyligen har de fått uppdraget att leverera över 200 digitala skyltar till det norska rederiet Color Line.  

Multiq, som levererar digitala lösningar i Norden, står bakom all digital skyltning till det 160 meter långa fartyget Color Hybrid. Det tillhör det norska rederiet Color Line, vilka Multiq länge har samarbetet med, och ska invigas till sommaren.

– Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få fortsätta vårt samarbete. Color Line strävar hela tiden efter att göra resenärernas upplevelse bättre, säger Daniel Bloch, vd för Multiq Norge, och fortsätter:

 – Bolaget satsar på modern teknik i alla led. Teknik för en modern digital kommunikation och teknik för ett miljövänligt resande.

Färjan kommer att prydas med digitala skärmar överallt och fylla olika funktioner. Bland annat kommer restaurangerna kunna visa sina menyer och öppettider via digitala skärmar, informationsvideos och säkerhetsinformation kommer att finnas på skärmar upp på däck med mera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: