MultiQ förser hybridfartyg med digitala skyltar

Color Line är det stora hybridfartyget som ska inredas med digitala skyltar.

Color Hybrid är det stora hybridfartyget som ska inredas med digitala skyltar.

MultiQ är en svensk helhetsleverantör av digitala skyltar. Nyligen har de fått uppdraget att leverera över 200 digitala skyltar till det norska rederiet Color Line.  

Multiq, som levererar digitala lösningar i Norden, står bakom all digital skyltning till det 160 meter långa fartyget Color Hybrid. Det tillhör det norska rederiet Color Line, vilka Multiq länge har samarbetet med, och ska invigas till sommaren.

– Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få fortsätta vårt samarbete. Color Line strävar hela tiden efter att göra resenärernas upplevelse bättre, säger Daniel Bloch, vd för Multiq Norge, och fortsätter:

 – Bolaget satsar på modern teknik i alla led. Teknik för en modern digital kommunikation och teknik för ett miljövänligt resande.

Färjan kommer att prydas med digitala skärmar överallt och fylla olika funktioner. Bland annat kommer restaurangerna kunna visa sina menyer och öppettider via digitala skärmar, informationsvideos och säkerhetsinformation kommer att finnas på skärmar upp på däck med mera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafiska Företagen tar strid med reformpaket

Grafiska Företagen, Citymail och 21 Grams som ingår i initiativet Arena för framtidens distribution fortsätter med svidande kritik mot statliga Postnord som de menar utnyttjar sin dominerande ställning och motarbetar en sund konkurrens. Fem politiska reformförslag har lagts fram för att begränsa Postnords ställning på produktions- och distributionsmarknaden.

Publicerat av: