Printfolie för snabba montage

Arlon breddar sin Flite-portfölj med Fusion Wrap – en printfolie för enklare montering och lång vidhäftning.

Arlon fortsätter att utveckla printfolier med Flite-teknik. Den senaste i raden är Fusion Wrap som möjliggör både snabbt montage och enkel avmontering.

Det är två år sedan Arlon lanserade sin Flite-teknik som med sina luftkanaler tillåter grafiken att flyta över ytan tills man applicerar tryck. Enligt tillverkaren öppnar den nya printfolien Fusion Wrap för snabb montering och formbarhet över komplexa tredimensionella former. Arbetet kan utföras av en person, och med tekniken blir printfolien även enklare att repositionera och att avmontera.

Arlon har sedan tidigare släppt två printfolier med Flite-tekniken. Det är den gjutna printfolien SLXTM Cast Wrap och den gjutna reflekterande folien IllumiNITE WrapTM. Det senaste tillskottet Fusion Wrap är en 60 my polymerprintfolie som tillsammans med det gjutna laminatet 3170 är anpassad för foliering av exempelvis små transportbilar, okomplicerade personbilar och lastbilsdekor.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *