Expansionen fortsätter – bokbinderi köps upp

SDK:s vd Serdar Toprak ser förvärvet som en möjlighet att bygga vidare på företagets kärnvärden.

Tidigare i år slog SDK DR Service och Ranhammar sina påsar ihop. Nu fortsätter förvärvsresan med ett bokbinderi i Västerås.

SDK DR Service kompletterar sin kedja inom grafisk efterbearbetning, lager och distribution genom att köpa upp Aros bokbinderi i Västerås. Redan i februari skedde ett uppköp. Då förvärvade SDK hundra procent av aktierna i Ranhammar AB.

– Vi tänker inte slå oss för bröstet och säga att vi är störst utan fortsätta att bygga det som varit vår framgångsfaktor sedan starten 2004, nämligen ödmjukhet och fullt fokus på service och goda kundrelationer, säger SDK:s vd Serdar Toprak.

Aros Bokbinderi blir en del av SDK-gruppen. Foto: Lena Larsson

Om det senaste förvärvet säger han att Aros vd Jenny Holmén har gjort ett fantastiskt arbete med att stöpa om Aros till ett modernt företag både organisationsmässigt och maskinellt.

De numera tre bolagen i företagsgruppen kommer att marknadsföras under det gemensamma namnet SDK-Gruppen. Namnbytet kommer att ske inom kort, men fram tills dess fortsätter respektive bolags webbplatser att rulla.

– Nu kan våra projektledare erbjuda kunderna en komplett kedja av tjänster och resurser helt i egen regi där vi själva kan ta fullt ansvar för att utlovade leveranstider hålls och att servicegraden mot kunderna blir ännu högre.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: