Slit- och reservdelar tar plats i nätbutiken

PUBLICERAD: 29 april 2019
UPPDATERAD: 29 april

Tiden när Heidelberg bara erbjöd förbrukningsvaror i sin webbutik är förbi. Företaget har nu utökat sitt sortiment med slit- och reservdelar.

Ronny Anstrin, service coordinator och e-shop-ansvarig hos Heidelberg Danmark och Sverige.

Heidelberg underlättar för sina kunder att beställa varor som slit- och reservdelar, genom att börja erbjuda dem i sin webbutik. Det kan exempelvis handla om en packning eller ett luftfilter som en kund behöver till sin Heidelberg-utrustning.

– Många av våra kunder köper redan nu deras förbrukningsvaror i vår e-shop och nu utvidgar vi sortimentet med de vanligaste slit- och reservdelarna. Våra kunder har bråttom och sparar tid när de kan handla fler varor på samma ställe, säger Ronny Anstrin, service coordinator och e-shop-ansvarig hos Heidelberg Danmark och Sverige.

Webbutiken kommer att utvidgas löpande med nya produkter. Ronny Anstrin säger att kunderna kan känna en trygghet även när de näthandlar.

– Vi dubbelkollar att delarna passar till existerande utrustning och ser efter om kunden har ett fullserviceavtal eller en maskingaranti som täcker reparationen. Genom att följa kundens historik över service och inköp blir vi ännu duktigare på felsökning, service och support.

 

Läs vidare

Konica Minolta ökar flexibiliteten i efterbehandlingen

Den nya hybrida inlinestaplaren – Multi-Purpose Stacker XL – stödjer bland annat stapling av långa ark med lyft och transport av tungt papper.
MPS-XL-Plockmatic

Den ofrivillige tryckeridirektören: "Vi är uppväxta med stickers"

Tobias Martinsson är grundare till stickersvarumärket Prettygoodstickers och Motoproworks som säljer dekalkit under licens. Från början var inte tanken att bygga upp egen produktion men han tröttnade på ett arbetsflöde som var lite föråldrat.
collage

Salomonssons nya lamineringsmaskin kan foliera

Framtidstron är stor hos Salomonssons Grafiska i Göteborg som fortsätter att uppdatera sin maskinpark. Tryckeriet kan nu säga "Hola!" till sin spanska guldklimp till lamineringsmaskin, Bagel Systems DigiFav B2.
Stefan-Salomonsson-DigiFav-b2

Grafiska företagen kritiserar att staten äger Strålfors

I en debattartikel kritiserar Grafiska Företagens vd Eva Glückman att staten via Postnord äger ett tryckeri, dotterbolaget Strålfors. "Hela syftet med förvärvet av Strålfors var att växa i värdekedjan uppströms och skydda Postnords volymer från konkurrerande distribution".
Eva G Grafiska

Senaste nytt

Konica Minolta ökar flexibiliteten i efterbehandlingen

Den nya hybrida inlinestaplaren – Multi-Purpose Stacker XL – stödjer bland annat stapling av långa ark med lyft och transport av tungt papper.
MPS-XL-Plockmatic

Signcom slutar sälja viscom

Signcom lämnar över allt ansvar för viscom-material som print och vinyl till Scandraft från 18 mars.
DSC_4559

Kan bli den största europeiska Fespa-mässan någonsin

FESPA och European Sign Expo 2024 är bara dagar bort, och mässorna förbereder sig för att visa sina senaste produkter och lösningar inom skyltning och visuell kommunikation.
European_Sign_Expo-800x532-1

DTG-skrivare lanseras för mjuka tryck på sportkläder

Ricoh vill fylla ett hål på marknaden med sin nya DTG-skrivare för polyestertryck.
rioch-dtg