Mactacs nya folie – 50 olika färgval

 

Mactac visade sin nya folieserie och ställde ut sida vid sida med sin huvudägare Avery Dennison.

I Mactacs utställning på Fespa står en helt ny serie gjutna folier för car wrapping i rampljuset. De nya materialen som kommer i 50 olika färger är anpassade för att foliera allt från företags fordonsflottor enstaka fordonsprojekt.

Bilfolierarna monterade folier för fullt i Mactacs monter.

Företaget Mactac lanserar en gjuten folie som sägs ge flexibilitet och användarvänlighet till bilfoliering. Mactac förvärvades av Avery Dennison för cirka tre år sedan. På Fespa ställde de ut sina produkter sida vid sida.

Materialserien har namnet Mactac Colorwrap och finns i 50 olika färger. I serien finns bland annat glansiga, glansmetalliska, och metalliskt matta ytor.

Enligt Oliver Guenther, senior marknadschef säger att det rör sig om ett prisvärt material, som är lätt att montera, även på utmanande 3d-ytor.

– Dessa material möter ett viktigt behov, vilket ger montörer den prestanda som behövs när de jobbar med utmanande kurvor och fördjupningar. Ett smått klibbigt och mikrostrukturerat adhesiv innebär också att installationen är enkel, med bubbelfria resultat.

Han menar vidare att materialets prestanda skapar fördelar för såväl bilfolierare som slutkunder med stora fordonsflottor.

– De erbjuder en bra lösning, inte bara för att personalisera olika fordonsprojekt, men också för båtar som håller sig över vattenytan. Och sist men inte minst är filmens hållbarhet upp till åtta år.

En av folierna i serien med en matt metalliskt svart färg.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord i utställare: ”Det kommer bli årets stora händelse”

Vi tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför Sign, Print&Pack-mässan i danska Odense.
– Vi kan redan nu berätta att vi återigen slår rekord i antalet utställare, säger mässgeneral Lis Lykke.

Publicerat av: