Vinyl för vägg i Arlons portfölj

Vinylfilm är ett alternativ att när det är dags för renovering. Foto via Arlon Graphics

Vinylfilm är ett alternativ att när det är dags för renovering. Foto via Arlon Graphics

Den amerikanska vinyltillverkaren Arlon Graphics introducerar två vinyler för väggmontering. Enligt företaget är det ett snabbt och billigt sätt att förnya ett rum. 

DPF 4200 är en vit vinylfilm som går att få med antingen en matt eller canvas-finish. Filmen är 150 mikron i tjocklek och kommer i rullbredd på 1,37 meter.

DPF 8200X High Tack är en vinylfilm med satinfinish. Materialet har en stark vidhäftningsförmåga vilket gör att det går att montera både utomhus och på de mer krävande väggytorna, till exempel tegel, kakel eller betong. Vinylfilmen är även tillverkad med X-Scape Technology som minskar risken för bubblor under filmen vid montering. Tjockleken för filmen är 90 mikron och finns i rullar på 137 eller 152 centimeter.

På sin hemsida har företaget samlat en rad dokument med instruktioner kring hur vinylerna kan monteras upp på väggar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: