Zetadisplay ska förnya 80 Ikeavaruhus

80 av Ikeas varuhus och kontor ska få en uppgradering av sina redan befintliga digitala skärmar.

Zetadisplay tecknar avtal med Ingka Group, som är en del av Ikea-koncernen. Hela 80 varuhus och kontor ska uppgraderas med nya digitala installationer.

Den svenska helhetsleverantören av digitala skyltkoncept, Zetadisplay, tecknar ett globalt avtal med Inga Group, som står bakom 90 procent av alla Ikeas varuhus. Totalt ska 80 varuhus och kontors redan befintliga digitala installationer uppgraderas med nya.

Leif Liljebrunn.

Vi är mycket nöjda med att ta nästa steg i detta avtal. Vi har etablerat en relation för att förbättra den digitala butiksupplevelsen för kunden, säger Leif Liljebrunn, vd för Zetadisplay och fortsätter:

– Vi är glada över att leverera en lösning från konceptutveckling till kontrakterade tjänster. Under första halvåret har koncernen satsat på en uppgraderad organisation för att kunna tillvarata denna affärsmöjlighet.

Avtalet gäller i fem år och inleds den 1 juli i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Bestruket papper ökar tilltron

Kraftigare och finare bestruket papper ökar både läsbarhet, kvalitetskänsla och förmåga att återge resultatet. Det har framkommit i en amerikansk studie.   Neurologen doktor David Eagleman på Baylor College of Medicine’s laboratorium för perception har genomfört en studie där försökspersonerna fick läsa en broschyr för ett fiktivt företag.

Publicerat av: