”Den ska vi absolut sälja”

Xerox Baltoro HF Inkjet Press.

Den svenska återförsäljaren Primotek ser fram emot att bredda produktportföljen med Xerox nya bläckstråleskrivare Baltoro HF. 

Xerox lanserade i dagarna en ny bläckstråleskrivare, Baltoro HF. Enligt tillverkaren är den först i sitt slag om att styras av automatiserad intelligens samtidigt som den kan leverera bilder i HD-kvalitet.

– Vi konstruerade Baltoro HF genom att utnyttja det bästa från våra bläckstråletekniker iGen- och High Fusion, säger Tracey Koziol, senior vice vd för Xerox affärsområde Global offerings.

Karl Rise, vd på Primotek som är återförsäljare för Xerox.

Karl Rise, vd på Primotek som är återförsäljare för Xerox.

Med ett automatiserat prepress-arbete ska det även gå att lägga till jobb när pressen körs. Pressen levererar arbeten med en dpi på 1200 x 1200.

Enligt Xerox svenska återförsäljare Primotek finns ingen tvekan om att maskinen är intressant för den nordiska marknaden.

– Vi har fått den första informationen om maskinen och vi kommer absolut att sälja den. Men första ska vi åka och kolla på den i september, se över den svenska marknaden och efter det kommer vi att komma med mer information, säger Karl Rise på Primotek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord i utställare: ”Det kommer bli årets stora händelse”

Vi tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför Sign, Print&Pack-mässan i danska Odense.
– Vi kan redan nu berätta att vi återigen slår rekord i antalet utställare, säger mässgeneral Lis Lykke.

Publicerat av: