”Den ska vi absolut sälja”

Xerox Baltoro HF Inkjet Press.

Den svenska återförsäljaren Primotek ser fram emot att bredda produktportföljen med Xerox nya bläckstråleskrivare Baltoro HF. 

Xerox lanserade i dagarna en ny bläckstråleskrivare, Baltoro HF. Enligt tillverkaren är den först i sitt slag om att styras av automatiserad intelligens samtidigt som den kan leverera bilder i HD-kvalitet.

– Vi konstruerade Baltoro HF genom att utnyttja det bästa från våra bläckstråletekniker iGen- och High Fusion, säger Tracey Koziol, senior vice vd för Xerox affärsområde Global offerings.

Karl Rise, vd på Primotek som är återförsäljare för Xerox.

Karl Rise, vd på Primotek som är återförsäljare för Xerox.

Med ett automatiserat prepress-arbete ska det även gå att lägga till jobb när pressen körs. Pressen levererar arbeten med en dpi på 1200 x 1200.

Enligt Xerox svenska återförsäljare Primotek finns ingen tvekan om att maskinen är intressant för den nordiska marknaden.

– Vi har fått den första informationen om maskinen och vi kommer absolut att sälja den. Men första ska vi åka och kolla på den i september, se över den svenska marknaden och efter det kommer vi att komma med mer information, säger Karl Rise på Primotek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Horizon visade framtidens
smarta produktion

Horizon bjöd in till Think Smart Factory i Kyoto, Japan. Det var det första eventet i sitt slag och kunderna fick en försmak på hur ett fullständigt automatiserat arbetsflöde kan integreras i efterbehandlingen. Det avser hela flödet från webborder till färdig produkt med Horizons nya webbaserade plattform iCE Link. Horizon kryddade eventet ytterligare med att demonstrera maskinnyheter.

Publicerat av: