Släpper sin första miniskrivare med färgsublimering

SureColor SC-F500 kommer att finnas tillgänglig i handeln i oktober.

Epson satsar på en flexibel färgsublimeringsskrivare i ett mindre format. Den riktar sig till småföretag som presentbutiker, klädproducenter och kopieringsbutiker.

Färgsubblimeringsskrivaren SC-F500 är utformad för att trycka på det mesta: mobilskal, muggar, musmattor, t-shirts eller kuddar. Enligt Epson är 24-tumsskrivaren tillförlitlig, skriver ut snabbt och har en låg total ägandekostnad för små företag. Det krävs heller ingen specialkunskap för att konfigurera, driva eller underhålla skrivaren.

Epsons etablerade färgsublimeringsteknik i maskinen kompletteras även med utrustning som automatisk mediamatning (både lösa ark och rullmaterial, wi-fi-anslutning (Epsons första i serien med färgsublimering), en 4,3 tums pekskärm och påfyllningsbar bläcklösning. Skrivaren har också Epsons redovisningsverktyg för att beräkna utskriftskostnader.

Neil Greenhalgh är produktchef på Epson Europe:

– Vi är glada över att kunna erbjuda denna färgsubblimeringsskrivare som öppnar nya möjligheter för många små företag. Detta är vår första 24-tums färgsubblimeringsskrivare. Det som är mest givande för oss är att se hur många appar som stöds av SC-F500 – utbudet av presenter och kampanjprodukter som kan produceras är verkligen imponerande.

– Vi är också övertygade om att utbudet av nya och förbättrade funktioner som vi har infört, inklusive bläckpåfyllningslösningen, kommer att hjälpa till att säkerställa att företagen kan skriva ut längre, utan att användaren behöver ingripa. Det måste vara en fördel för ambitiösa småföretag som vill få en konkurrensfördel utan att behöva anställa specialistpersonal.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: