Världspremiär för Bobst

Avtäckningen av Bobst nya digitala flexopress för etikettryck kommer ske på Labelexpo, 24-27 september.

En sprillans ny digital- och flexopress med litet ekologiskt fotavtryck som kommer reformera etikettproduktionen. Det hintar Bobst om inför årets Labelexpo-mässa. 

Den globala leverantören av tryckpressar, stansar och konverteringsutrustning är fåordig inför sitt maskinsläpp på etikettmässan i Bryssel. I ett pressmeddelande beskriver dock Bobst att det rör sig om en digital flexopress med låg klimatpåverkan. Hybridmaskinen kommer med avancerade skrivhuvuden i kombination med flexo som ska ge hög produktivitet i den högsta utskriftskvaliteten. Något namn på maskinen har företaget ännu inte avslöjat.

Etikettpressen ska kunna trycka variabel data med vad de beskriver som det största färgomfånget. Till detta radar de upp möjligheter till efterbehandling som lack, taktila effekter, 3d-effekter, varmstämpling, kallfoliering, prägling, skärning och stansning. Flexibilitet och smidighet utlovas till användaren.

På Labelexpo kommer företaget genomföra fyra livedemonstrationer av pressen dagligen, och det kommer att ske under mässans alla fyra dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *