”Tyg, banderoll och papper i oändliga längder”

Till vänster Patrick Nermark, vd, och Peter Andersson, delägare och prepress operatör framför den nya rulle till rulle-printern.

Till vänster Patrick Nermark, vd, och Peter Andersson, delägare och prepress-operatör framför den nya rulle till rulle-printern.

 

Screenbolaget investerar i en rulle till rulle skrivare från Efi, levererad av Marabu. 

Produktiviteten i maskinen gör att vi har möjlighet att producera allt vi gjort tidigare och större order med korta leveranstider, säger Patrick Nermark, vd på Screenbolaget.

Multitryckeriet Screenbolaget i Hägersten investerar i en Vutek 3r+. Det är en 3,2 meters rulle till rulle led-printer från Marabu och Efi.

– Vi har utgått från våra kunders efterfrågan och även blickat framåt och konstaterat att Vutek 3r+ i kombination med våra övriga printrar är det bästa valet för vårt företag.

Bättre upplösning

Men den nya printern kommer företaget kunna producera till exempel dubbelsidiga banderoller och fönsterdekaler samt tyg och papper i vad Patrick själv säger: “Oändliga mängder”.

Upplösningen har blivit bättre än vår befintliga Vutek på grund av att vi går från 12 picoliter till 7 picoliter i droppstorlek. Det ger en bättre bildkvalitet helt enkelt. Produktiviteten i maskinen gör att vi har möjlighet att producera allt vi gjort tidigare och större order med korta leveranstider.

 Vutek 3r+.

Uv-led bläckskrivaren Vutek 3r+.

Investering för framtiden

Enligt Patrick kommer printern betyda mer än bara en bättre bildkvalitet.

– Att i dag kunna göra en sund och hållbar investering, inte bara för framtiden utan även för dagens läge, ger oss och våra anställda gott om positiv energi, säger Patrick och fortsätter:

– Även när konjunkturen går ned något är det viktigt att kunna öka kvalitet och service mot kund. När sedan affärerna tar fart ordentligt, för oss alla, står vi redo med en för oss perfekt kombination av printrar, efterbehandlingsutrustning och personal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *