Industriellt tryck

12 till 14 november i München pågår InPrint-mässan i München.

Många gånger ska trycket vara en integrerad del i en annan process. Detta har mässan InPrint tagit fasta på. 128 utställare visar lösningar när mässan hålls den 12 till 14 november i München.

Mycket handlar om nya printhuvuden från exempelvis svenska Xaar eller japanska Fujifilm. Men viktiga utställare är också exempelvis Marabu, som gör färgen till väldigt många digitala tillämpningar.

Optiska övervakningssystem som säkerställer tryckkvalitén, 3d-lösningar och mjukvara som styr det hela är andra exempel på sådant som visas på mässan.

Direktbuss går mellan mässan och flygplatsen, så det går att flyga från Sverige och ändå få en full dag på mässan.

Mässan är öppen alla tre dagar mellan 9 och 17. Läs mer på:

https://www.inprintmunich.com/#/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Första nordiska grafiska Corona rapporten

Danska grafiska organisationen Grakom (ej att förväxla med svenska Grafkom) presenterar de första siffrorna över hur medlemmarna har drabbats av Corona. I korthet kan sägas att de tappat en tredjedel av omsättningen under andra kvartalet. Skillnaderna är dock betydande. Medan leverantörer talar om närmast stillastående maskinförsäljning och promotionföretagen haft det mycket tufft, så har etikettillverkarna […]

Publicerat av: 

Fespa flyttar till Holland

Fespamässan flyttas än en gång. Fespa har haft ett besvärligt år. Först tvingades man ställa in årets mässa i Madrid, på grund av Corona. Sedan flyttade man mässan till oktober i år, då det bedömdes att det skulle vara säkrare. Fortfarande i Madrid. Nu har ett nytt beslut fattats. Nästa Fespamässa blir 9-12 mars 2021 […]

Publicerat av: