KA Olsson & Gems höll lanseringsevent

Den 3 oktober bjöd KA Olsson & Gems in ett lanseringsevent för sin nya wrapfolie 3M 2080. Denna ersätter de tidigare serierna 1080 och 1380.

Alla blanka kulörer har en skyddsliner, är enkel att repositionera samt går att kallsträcka på ett unikt sätt samt att formbarheten är förbättrad. Dessutom en marknadsledande garanti på upp emot åtta år, säger Emil Gillmor som är säljare på KA Olsson.

Under eventet fick besökarna en rundvandring i företagets lokaler samt deras KA Education center. Efter att KA Olsson tillsammans med 3M demonstrerat den nya folien, fick även besökarna själva testa den.

Över 100 besökare från branschen fanns på plats och fick möjlighet att testa den nya wrapfolien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *