KA Olsson & Gems höll lanseringsevent

Den 3 oktober bjöd KA Olsson & Gems in ett lanseringsevent för sin nya wrapfolie 3M 2080. Denna ersätter de tidigare serierna 1080 och 1380.

Alla blanka kulörer har en skyddsliner, är enkel att repositionera samt går att kallsträcka på ett unikt sätt samt att formbarheten är förbättrad. Dessutom en marknadsledande garanti på upp emot åtta år, säger Emil Gillmor som är säljare på KA Olsson.

Under eventet fick besökarna en rundvandring i företagets lokaler samt deras KA Education center. Efter att KA Olsson tillsammans med 3M demonstrerat den nya folien, fick även besökarna själva testa den.

Över 100 besökare från branschen fanns på plats och fick möjlighet att testa den nya wrapfolien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: 

Djupdyk i textiltryck

För tio år sedan var marginalerna högre på storformatstryck. Billigare och mer produktiva maskiner, billigare bläck och fler material har dock bidragit till att tryckerierna kunnat följa med i priskonkurrensen. Inget pekar heller på annat än att kostnaden för att producera kommer att fortsätta minska, i takt med att volymerna ökar. Nu kommer dessutom möjligheten att gå in på helt nya områden – som till exempel att trycka på textil. Det ska vi fördjupa oss i här.

Publicerat av: