Kraftig tillväxt för säkerhetstryck

Rejäl tillväxt inom säkerhetstryck. Det är något som ligger i prognosen från analysföretaget Smithers.

Världsmarknaden beräknas växa från motsvarande 270 miljarder till 340 miljarder svenska kronor fram till 2024. Det handlar mycket om nya och förhöjda krav på säkerhet till exklusiva förpackningar samt mer komplexa sedlar, skattemärken och olika former av id-kort.

Tyvärr framgår det också av rapporten att merparten av tillväxten ligger i Asien, Mellanöstern och Afrika.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Efter två veckor

Några handfasta råd till grafiska branschen kring permittering, sociala avgifter, lån och…

Textiltrycket kommer gå mer lokalt

Epson erbjuder möjligheter för den som vill trycka på textil. Exempelvis en maskin för profilprodukter och två maskinval för de som vill producera t-tröjor och sportkläder. Det flaggas också för fler nyheter. Epsons Richard Garp är övertygad om att vi går mot en klädproduktion som är effektivare, med kortare serier och som sker lokalt.

Publicerat av: