Signcom gör höstturné

PUBLICERAD: 24 oktober 2019
UPPDATERAD: 24 oktober

Signcom drar ut på en miniturné i november. Två städer ska besökas och lastbilen packas med storformatsskrivare och printmedia med mera.

När Signcom ger sig ut på vägarna, tar de med sig både maskiner och material. Första stoppet är i Växjö, 5 november. Veckan därpå följer företaget upp med ett besök i Falun, 12 november.

Katarina Andersson Millby, marknadsanvarig på Signcom.

Varför gör ni den här turnén?

– När vi kommer ut till kunden får hon eller han möjlighet att på nära håll prova, testa och ställa frågor. I lugn och ro kan vi stämma av vad varje unikt företag behöver och komma fram till helt kundspecifika lösningar. Samtidigt är det ett fantastiskt tillfälle att än mer kunna anpassa utbudet efter kundernas önskemål, säger Katarina Andersson Millby.

Vilken är den största nyheten ni visar upp?
– På maskinsidan är det Mimakis UCJV300 print & cut med lack som ger nya, riktigt effektfulla utskrifter och större mervärde. Helt nya lasergravyrmaskinen Epilog Fusion Pro med nytt, innovativt kamerasystem tar vi också med. Vi visar också brittiska kvalitetsmaskiner från nya leverantören Lotus Laser.

– När det gäller material är vi glada att visa upp ett vässat utbud av nya folier från leverantörer som Orafol, General Formulations och Kemica. Att dessutom kunna erbjuda flera alternativ till PVC-material, till exempel printmedia av polyester och polypropylen samt textil, är något vi är extra stolta över.

 

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Metalliska element i etiketter minskar förfalskningar

Xeikon samarbetar med Kurz för att ta strid mot piratkopior.
XEI_pr2403_PR_KURZ_EG

Ruter kan köra stora bannerformat i sin nya press

Halländska tryckeriet investerar i en ny digitalpress från Fujifilm.
FotoJet-(92)

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper