Signcom gör höstturné

Signcom drar ut på en miniturné i november. Två städer ska besökas och lastbilen packas med storformatsskrivare och printmedia med mera.

När Signcom ger sig ut på vägarna, tar de med sig både maskiner och material. Första stoppet är i Växjö, 5 november. Veckan därpå följer företaget upp med ett besök i Falun, 12 november.

Katarina Andersson Millby, marknadsanvarig på Signcom.

Varför gör ni den här turnén?

– När vi kommer ut till kunden får hon eller han möjlighet att på nära håll prova, testa och ställa frågor. I lugn och ro kan vi stämma av vad varje unikt företag behöver och komma fram till helt kundspecifika lösningar. Samtidigt är det ett fantastiskt tillfälle att än mer kunna anpassa utbudet efter kundernas önskemål, säger Katarina Andersson Millby.

Vilken är den största nyheten ni visar upp?
– På maskinsidan är det Mimakis UCJV300 print & cut med lack som ger nya, riktigt effektfulla utskrifter och större mervärde. Helt nya lasergravyrmaskinen Epilog Fusion Pro med nytt, innovativt kamerasystem tar vi också med. Vi visar också brittiska kvalitetsmaskiner från nya leverantören Lotus Laser.

– När det gäller material är vi glada att visa upp ett vässat utbud av nya folier från leverantörer som Orafol, General Formulations och Kemica. Att dessutom kunna erbjuda flera alternativ till PVC-material, till exempel printmedia av polyester och polypropylen samt textil, är något vi är extra stolta över.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *