Signcom gör höstturné

PUBLICERAD: 24 oktober 2019
UPPDATERAD: 24 oktober

Signcom drar ut på en miniturné i november. Två städer ska besökas och lastbilen packas med storformatsskrivare och printmedia med mera.

När Signcom ger sig ut på vägarna, tar de med sig både maskiner och material. Första stoppet är i Växjö, 5 november. Veckan därpå följer företaget upp med ett besök i Falun, 12 november.

Katarina Andersson Millby, marknadsanvarig på Signcom.

Varför gör ni den här turnén?

– När vi kommer ut till kunden får hon eller han möjlighet att på nära håll prova, testa och ställa frågor. I lugn och ro kan vi stämma av vad varje unikt företag behöver och komma fram till helt kundspecifika lösningar. Samtidigt är det ett fantastiskt tillfälle att än mer kunna anpassa utbudet efter kundernas önskemål, säger Katarina Andersson Millby.

Vilken är den största nyheten ni visar upp?
– På maskinsidan är det Mimakis UCJV300 print & cut med lack som ger nya, riktigt effektfulla utskrifter och större mervärde. Helt nya lasergravyrmaskinen Epilog Fusion Pro med nytt, innovativt kamerasystem tar vi också med. Vi visar också brittiska kvalitetsmaskiner från nya leverantören Lotus Laser.

– När det gäller material är vi glada att visa upp ett vässat utbud av nya folier från leverantörer som Orafol, General Formulations och Kemica. Att dessutom kunna erbjuda flera alternativ till PVC-material, till exempel printmedia av polyester och polypropylen samt textil, är något vi är extra stolta över.

 

Läs vidare

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm

HP lanserar fyra nya digitalpressar

HP meddelade nyligen lanseringen av fyra nya digitalpressar, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure och Indigo V2 för den kommersiella marknaden.
FotoJet-(65)

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm