Skyltar med att hyra ut skyltar

Skyltstället prövar ett nytt grepp och ger kunder möjlighet att hyra fasadskyltar och kommunikationslösningar.

Skyltställets koncernchef Samuel Eriksson.

I exempelvis USA har det under lång tid varit snarare regel än undantag att kunna hyra skyltar, enligt Skyltstället, som nu lanserar möjligheten även i Sverige. Att köpa en skylt kan vara en stor investering:

– Hyra handlar om att göra det lättare för kunden att välja den skyltlösning dom helst önskar. Vi gör ett hyresupplägg på till exempel tre år med ett serviceavtal där vi säkerställer driften under hyresperioden, säger Skyltställets koncernchef Samuel Eriksson.

– Jag är övertygad om detta möjliggör för fler företag att uppgradera sig till något de verkligen vill ha.

Enligt Skyltstället kostar det från 595 kronor per månad att hyra en skylt. Skyltkedjan har i dag cirka 30 kontor från Malmö i söder, till Sundsvall i norr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Horizon visade framtidens smarta produktion

Horizon bjöd in till Think Smart Factory i Kyoto, Japan. Det var det första eventet i sitt slag och kunderna fick en försmak på hur ett fullständigt automatiserat arbetsflöde kan integreras i efterbehandlingen. Det avser hela flödet från webborder till färdig produkt med Horizons nya webbaserade plattform iCE Link. Horizon kryddade eventet ytterligare med att demonstrera maskinnyheter.

Publicerat av: