Uppköp för snabba leveranser

Jonas Hellke, vd för Storbildsbolaget, och Rickard Dahlgren som tidigare drivit RCM Graphics.

Storbildsbolaget i Helsingborg gör nytt förvärv. Samtidigt startar de även en ny expressavdelning.

  Vi kommer att satsa på att kunna leverera produktioner när våra kunder vill ha dem. I många fall är korta ledtider avgörande för våra kunder. Genom förvärvet stärker vi vår position på marknaden, säger Jonas Hellke, vd på Storbildsbolaget.

Rickard Dahlgren, som drivit RCM Graphics kommer ansvara för den nya avdelningen. Tanken är att de nu ska kunna leverera ut ett flertal av företagets produkter inom 24 timmar, menar Jonas Hellke.

– Parallellt så genomgår vi vårt största digitaliseringsprojekt för att möta marknadens framtidens krav.

Storbildsbolaget omsätter i dag runt 42 miljoner kronor, har 29 medarbetare, och tillverkningen sker inhouse i Helsingborg. Enligt företaget passar förvärvet bra in i deras expansionsplan för de kommande tre åren.

En kommentar till “Uppköp för snabba leveranser”
  1. Michael skriver:

    Grattis!
    Lycka till!
    Micke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Djärvt miljösteg i Danmark

De danska grafiska företagen har länge kämpat för en gemensam miljöpolitik i branschen. Ambitionen är att dansk grafisk industri ska vara den mest miljöanpassade i Europa. Nu har de tagit ytterligare ett steg, genom att ta FN:s 17 miljömål och göra en grafisk uttolkning av dem. Vidare har branschorganisationen Grakom uppmuntrat medlemmarna att förbinda sig […]

Publicerat av: