De växlar upp med strategiskt förvärv

 

Fredrik Skanselid, vd på Hot Screen.

Fredrik Skanselid, vd på Hot Screen.

Hot Screens ägare tar in investmentbolaget Röko som en strategisk partner och delägare för fortsatt tillväxt. 

Hot Screen AB, som bedriver verksamhet främst genom försäljning av värmetransfer till arbets- och profilkläder, tar in investmentbolaget Röko som partner och delägare.

Beslutet kommer efter en kraftig utveckling sedan 2014, då den nuvarande ägaren förvärvade bolaget. Det senaste bokslutet visade en omsättning på 94 miljoner kronor.

Förvärvet är ett strategiskt beslut för att växla upp den organiska tillväxten, samt fortsätta Hot Screens branschkonsolidering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: