Interiörtävling är i full gång

Den kreativa tävlingen i inredningsdesign, Antalis Interior Design Award, pågår. Denna gång har Antalis valt att öppna upp för två nya tävlingskategorier. Här bjuder vi på inspirationsbilder, några av de bästa bidragen från förra omgången av tävlingen.

Den internationella tävlingen är dedikerad åt anpassningsbar inredningsdesign och välkomnar inredningsdesigners, arkitekter, tryckare, designskolor samt byråer av olika slag att inkomma med sina bästa skapandeprojekt. Det handlar om hur man med folier kan förvandla olika miljöer.

Många olika bidrag

När tävlingen gick förra gången för två år sedan fick man in många bra exempel på allt från butiker till hotell och gatubeklädnad.

Närmare 350 bidrag från 29 länder var med och tävlade. Även denna gång kommer en jury bestående av välkända designprofiler att utvärdera och avgöra vilka projekt som är mest kreativa och skickligt sammansatta. Ett krav i tävlingen är att projekten innehåller minst en produkt från katalogen Antalis Visual Communication.

Likt i förra tävlingen går det att tävla i fem kategorier: Hospitality, Retail, Office, Home and Public building.

Två nya kategorier

Men nytt för i år är att Antalis har valt att addera ytterligare två kategorier med fokus på textil och filmer. De som väljer att tävla i dessa kategorier måste använda sig av textilier från Antalis eller Antalis Architectural Films i sina projekt.

Lars Wiklund, produktchef för affärsområdet Visual communication på Antalis:

– Efter succén med första upplaga av Antalis Interior Design Awards fortsätter vi nu bygga den ultimata plattformen för kreatörer världen över. Genom att kombinera vår expertis inom Visual communication med de tävlandes kreativitet och vision bryter vi ny mark och tar inredningsdesign till helt nya nivåer.

Tävlingen är öppen fram till 31 januari 2020.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *