Större utbud för att personalisera prylar

Programvaran Cotodesign öppnas upp för att kunna användas med ännu fler Roland DG-skrivare

Programvaran Cotodesign som är inriktad på personalisering av detaljhandelsvaror är nu kompatibel med ännu fler av Roland DG:s skrivare.

Produktanpassning på beställning är syftet med Roland DG:s programvara Cotodesign för design och tryckning. Enligt företaget är användargränssnitttet enkelt att använda och programvaran kan komma till pass i en rad detaljhandelsmiljöer och butiker där kunder själva kan skriva ut motiv och loggor på produkterna med Roland DG-skrivare.

Skriver ut personaliserade objekt

På bara ett par minuter kan butikskunderna få med sig sina printade objekt hem. Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning, Roland DG EMEA:

– Rolands personaliseringslösningar används av återförsäljare och varumärken över hela världen för att erbjuda sina kunder en spännande upplevelse som driver in kunder till butikerna och slutligen ger vinster. Konsumenternas efterfrågan på personliga produkter fortsätter att växa och Cotodesign tar produktanpassningen till nästa nivå genom att lägga kraften i händerna på konsumenterna själva.

För en mängd prylar

Tänkbara prylar och kläder som går att personalisera med tryck kan vara t-shirts, mössor, tygväskor, smycken, affischer, klistermärken, smartphone-fodral, brevpapper, presenter och mer. Roland DG meddelar nu att programvaran, som lanserades i slutet av 2018, har blivit kompatibel med fler skrivare.

Fler skrivare kan användas

Cotodesign går i ett urval att köra med bland annat Roland DG:s bordsprintrar, uv-led-bläckstråleskrivarna i VersaUV LEF-serien med uv-led-bläckstråleskrivare, eller direkt-på-textil-skrivaren VersaSTUDIO BT-12. Andra är DGSHAPE LD-80 som skapar foliedekorationer, gravyrmaskinen METAZA MPX-95 samt vinylskäraren CAMM-1 GS-24.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *