Hybridtryck möjligt med nya moduler

De nya modulerna och en uppdaterad programvara öppnar dörren för fler trycksaker, bland annat sexsidiga reklamblad.

De nya modulerna och en uppdaterad programvara öppnar dörren för fler typer av trycksaker, bland annat sexsidiga reklamblad.

Nya moduler släpps för Heidelbergs digitalpressar Versafire EV och EP. Tillsammans med nya funktioner i prepress-programvaran Prinect 2020 blir arbetsflödet nu ännu mer automatiserat.

Oscar Runesson, Prinect & digital specialist, Heidelberg Sverige.

Oscar Runesson, på Heidelberg Sverige.

Heidelberg, den tyska leverantören av grafiska maskiner, programvara, tjänster och förbrukningsvaror, gör ytterligare satsningar för att digitalisera arbetsflöden. Bland annat lanserar de ny utrustning för inline-efterbehandling i sina digitalpressar, Versafire EV och EP.

”Med full automatik”

Oscar Runesson, Prinect & digital specialist på Heidelberg Sverige:

– Heidelberg fortsätter på inslagen väg genom att i Prinect bryta murar mellan traditionell offset och digital. Vi levererar samma kvalitet i alla kanaler med full automatik. För att skapa ännu bättre integration har vi nu uppgraderat vår Prinect DFE RIP.

 

Automatisk ICC-profilering

I december kommer Heidelberg med fler nyheter, bland annat Prinect DFE RIP, som enligt företaget ger en mer flexibel utskjutning med automation och jobbförberedelse.

Det släpps även en ny automatisk ICC-profilering som ska ge optimerade färger, nya moduler till efterbehandling för att öka produktiviteten, ny interpolera som enligt Heidelberg ska ge optimal hybridproduktion och en ny automatisk inställning av finishingmoduler för att förenkla efterbehandling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: