De expanderar i tre delar

Från vänster: Fredrik Borg tillträdde sin nya tjänst på Storbildsbolaget den 2 december för att arbeta med nykundsförsäljning och affärsutveckling, enligt försäljningschef Patrick Söderberg.

Storbildsbolaget ska expandera och stärka sin verksamhet de kommande tre åren. Det gäller både på maskinsidan och i personalstyrkan. 

Storbildsbolaget i Helsingborg ska växa både på maskinsidan och i säljstyrkan de kommande tre åren, enligt företagets försäljningschef Patrick Söderberg.

Utveckling i tre delar

Företaget har arbetat med visuell kommunikation sedan 1993. Söderberg berättar att utvecklingsplanen de närmaste tre åren  handlar om att växa i tre delar:

– På maskinsidan har vi bland annat investerat i sublimeringsteknik, vilket breddar vårt produktutbud och valen av miljövänliga alternativ. Vi har även investerat för framtiden, i en automatiserad webblösning för att öka vår tillgänglighet, kvalitetssäkra våra processer och möta våra kunders behov. Slutligen förstärker vi företagets kompetens och ökar närvaron på marknaden genom denna rekrytering.

Ny säljare har anställts

Som ett led i expansionsplanen har företaget nyligen rekryterat Fredrik Borg som tidigare arbetat på AGI Publishing House samt Holmbergs i Malmö.

– Fredrik har en bred och gedigen erfarenhet av försäljning, som är högst relevant för Storbildsbolagets fortsatta tillväxt- och utvecklingsresa, säger Söderberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: