De expanderar i tre delar

Från vänster: Fredrik Borg tillträdde sin nya tjänst på Storbildsbolaget den 2 december för att arbeta med nykundsförsäljning och affärsutveckling, enligt försäljningschef Patrick Söderberg.

Storbildsbolaget ska expandera och stärka sin verksamhet de kommande tre åren. Det gäller både på maskinsidan och i personalstyrkan. 

Storbildsbolaget i Helsingborg ska växa både på maskinsidan och i säljstyrkan de kommande tre åren, enligt företagets försäljningschef Patrick Söderberg.

Utveckling i tre delar

Företaget har arbetat med visuell kommunikation sedan 1993. Söderberg berättar att utvecklingsplanen de närmaste tre åren  handlar om att växa i tre delar:

– På maskinsidan har vi bland annat investerat i sublimeringsteknik, vilket breddar vårt produktutbud och valen av miljövänliga alternativ. Vi har även investerat för framtiden, i en automatiserad webblösning för att öka vår tillgänglighet, kvalitetssäkra våra processer och möta våra kunders behov. Slutligen förstärker vi företagets kompetens och ökar närvaron på marknaden genom denna rekrytering.

Ny säljare har anställts

Som ett led i expansionsplanen har företaget nyligen rekryterat Fredrik Borg som tidigare arbetat på AGI Publishing House samt Holmbergs i Malmö.

– Fredrik har en bred och gedigen erfarenhet av försäljning, som är högst relevant för Storbildsbolagets fortsatta tillväxt- och utvecklingsresa, säger Söderberg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *