Signcom breddar skrivarutbudet

Signcom lägger nu till Epsons skrivare för vattenbaserat bläck i sin produktportfölj. Något som kommer gynna både kunderna och miljön, enligt Simon Nyman, Product Manager Printer Hardware på Signcom.

– Vi är mycket glada att kunna lägga till Epsons skrivare för vattenbaserat bläck till vårt sortiment. Med dessa skrivare kan vi minska koldioxidavtrycket för och med våra kunder säger Nyman och fortsätter:

Chris Olsson anställs som key account manager på Signcom.

Chris Olsson anställs som key account manager på Signcom.

– Epsons skrivare är kända för både tillförlitlighet och högkvalitativa, färgrika utskrifter. Vi ser tydliga krav på att främst affischtryck kan göras med vattenbaserat bläck. Där har vi ett mycket bra argument för att utöka vårt sortiment med dessa skrivare, säger Simon Nyman, product manager printer hardware på Signcom.

Ska uppnå framgång tillsammans

Även Epson är glada över det nya distributionsavtalet.

– Vi är mycket glada över att ha Signcom ombord som nordisk partner för vårt vattenbaserade skrivarsortiment. Med Signcoms breda kundnätverk och Epsons kvalitetsskrivare är jag säker på att vi kommer att uppnå stor framgång tillsammans, säger Richard Garp, business account manager på Epson.

Kontoret i Sollentuna växer

Efter att Signcom upplevt en ökad efterfråga anställer de en ny key account manager, Chris Olsson, till kontoret i Sollentuna.

– Han är redan i full gång med att lära sig allt om produkterna och kommer att ansluta till region norra Stockholm, säger JJ Hendriks, commercial director för Signcom Group.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: